Belangrijke mededeling

 

Portugese media: Tyler Boyd zo goed als zeker naar Beşiktaş


tyleboyd
De transfer van Tyler Boyd naar Beşiktaş is bijna afgerond.
Althans, dat meldt de Portugese Record. Beşiktaş heeft volgens het bericht het bod op de 24-jarige voetballer uit Amerika verhoogd en het lijkt erop dat zijn club hiermee akkoord zal gaan. Tyler Boyd was het afgelopen seizoen actief bij Ankaragücü en wil zijn carrière hoe dan ook voortzetten in Turkije. Verwacht wordt dat de transfer binnen enkele dagen aan de KAP aandelenmarkt zal worden gemeld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 102
-: 0
R: 558
Level 4

Matige voetballer, maar wel geschikt voor Besiktas. Misschien kan hij wel onder leiding van Avci een Visca-effect creëren.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

14 wedstrijden 6 goals 4 assists in zijn eetste seizoen en maar 24 jaar.

Vergelijk dat met jullie grootverdiener Victor Moses die in 14 wedstrijden maar 4 goals maakte en al 28 jaar is.

Ik vind het een matige reactie :P+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Deze jongen is supersnel en kan ook nog een goal maken.. Precies wat we nodig hebben. 2 van zulke buitenspelers hebben we echt nodig


+: 5012
-: 0
R: 9627
Level 5

Super speler.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Avci denkt er aan om Dorukhan op de rechtsbackposit ie te krijgen, dus ik denk dat we de transfers voor nu af zullen sluiten met Boyd en een linksback (waarschijnlijk Umut Meras). Ik hoop nog steeds dat ze Olcay ook transfervrij binnenhalen. Voor de resterende posities zullen er eerst spelers moeten vertrekken.


+: 129
-: 10
R: 500
Level 3

Spelers die jij opnoemt zijn veel te matig zoals dorukhan fathi of andere spelers.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Met de huidige financiële situatie moet je geen spelers van het kaliber Adriano of Pepe verwachten. Het is wat het is. Zelfs de kampioen van Turkije heeft moeite.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Dorukha rb gaat natuurlijk nooit gebeuren he.. Dat is kapitaalverniet iging. Waarom zou je iemand die zo een opmars heeft opeens op een andere positie laten spelen..

Daarnaast verwacht ik volgende week na regelingen met de banken dat we wel degelijk goede transfers gaan doen, Avci zal ook niet gekomen zijn anders.

Olcay kom op man, jij wil echt weer Jaren 3e worden of niet? Geef dan liever een jonge speler de kans..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dorukhan speelde bij Eskisehirspor en Turkse jeugdelftallen ook als rechtsback. Avci wilt backs die veel meters maken en GG kan geen 35-40 wedstrijden meer spelen. Het liefst zie ik een nieuwe rb komen, maar dat is gewoon niet mogelijk op dit moment.

Olcay is een speler voor de breedte, ik zeg nergens dat hij in de basis moet beginnen, daar wordt Boyd voor gehaald. We zijn de laatste 2 seizoenen 4e en 3e geëindigd zonder Olcay? Dus hoezo worden we weer 3e omdat hij komt?


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Ja Virgil van Dijk speelde in de jeugd als spits denk nou es ff na voor je wat typt..

Dorukhan zijn doorbraak is central op het middenveld, wat ook van origine zijn positie is overigens. Op die positie heeft hij een basisplaats bij Besiktas en zelfs in Milli Takim veroverd en Pogba uit de wedstrijd gespeeld en jij denkt dat hij rb gaat spelen.. Dan liever verkopen..

Olcay is 32 en amper gespeeld bij Trabzon, dan liever een jonge speler de kans geven. Olcay gaat ook niet voor 5 ton spelen+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Waar zeg ik wat over de jeugd, lees eerst wat er staat voordat je wat typt want je vergelijking met Van Dijk slaat helemaal nergens op. Het komt vaker voor dat een speler op een andere positie wordt gebruikt door een trainer, denk maar bijvoorbeeld aan Javi Martinez onder Guardiola. Medel speelde jarenlang op het middenveld, maar de laatste 3-4 jaar wordt hij vaker opgesteld als centrale verdediger. Dorukhan is bij ons inderdaad doorgebroken als middenvelder, maar voetballend is hij niet van het niveau waar Avci naar streeft en waar wij naar moeten streven. Dus ik kan het begrijpen als hij hem als back wilt gebruiken. Hij heeft de dynamiek en arbeidsethos die daarvoor nodig zijn.

'Amper gespeeld bij Trabzonspor'. 71 wedstrijden in 2.5 seizoen tijd is 'amper gespeeld'? Je wilt Yusuf en Jimmy Durmaz niet, je wilt Olcay Sahan niet, volgens mij denk je dat we toptalenten in de jeugdopleiding hebben rondlopen. Als ik zeg dat Güven op links moet spelen, ben je daar volgens mij ook op tegen.


+: 4
-: 0
R: 17
Level 1

Bizden bu sezon yine bir cacik olmaz

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen