Belangrijke mededeling

 

Mohamed Diame van Newcastle United naar Beşiktaş?


diame
Mohamed Diame staat op het punt om naar Istanbul te komen.
Althans, dat meldt Fanatik. Mohamed Diame heeft een 2-jarig bod van Newcastle United afgewezen. Naast Beşiktaş heeft Al Jazira Dubai ook een verregaande interesse, maar de 32-jarige Senegalese middenvelder is dichtbij een overgang naar Beşiktaş. 

Mohamed Diame heeft bij Newcastle United 29 wedstrijden gespeeld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 34
-: 0
R: 118
Level 3

Na dat onze voorzitter stopt bij besiktas, kan hij beter een rusthuis openen. En alle 30+ spelers meenemen.

Wat is het nut van een 30+ voetballer die bij besiktas moet komen. Genoeg jonge spelers in de wereld. En toch richten ze zich op 30+ spelers

:facpal: :facpal:


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Nu toch niet meer.. We zijn juist aan het verjongen. Met Karius, Ljajic en Dorukhan staan er al 3 relatief jonge spelers in de basis en Guven spelt ook regelmatig.

Daarnaast gaan een aantal spelers weg en zijn we alleen maar bezig met jonge spelers maar dat wil niet zeggen dat je geen enkele routinier moet halen.. Al weet ik niet of Diame de juiste man is..

Liever Kabore

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen