Belangrijke mededeling

 

“Abdullah Avcı is een slimme, maar ook een succesvolle trainer”


ridvandilmen
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Beşiktaş.
“Abdullah Avcı is een slimme, maar ook een succesvolle trainer. Veel passen is soms saai, daarom moet Abdullah Avcı zijn systeem aanpassen voor Beşiktaş. Iedere Beşiktaş supporter heeft vraagtekens hierbij. Abdullah Avcı zal wel proberen om meer balbezit te krijgen. Met de huidige selectie kan je niet het systeem spelen van Abdullah Avcı. Hij wil oa. een keeper die ook meevoetbalt.”

Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5
+1

Succesvol?

Op een gegeven moment moet je kiezen tussen succesvol of 'net niet'. En ik denk dat ik wel weet wat de meeste mensen zouden kiezen voor Avci.


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Op dit moment zeker, de enige succesvolle Turkse trainers zijn in mijn ogen Terim en Senol. De rest is een of net niet geval (Avci, Ersun) of gewoon pure shit, maar daarom zijn de net-niet’ers nu bij grote clubs om wel succesvol te worden.+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Dit is de eerste topclub die hij traint..

Is nog jong en veelbelovend gezien het werk wat hij bij Basaksehir heeft gedaan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen