Belangrijke mededeling

 

'Besiktas in gesprek met Sassuolo om Boateng'


agiu
Kevin-Prince Boateng vertrekt na een half seizoen weer bij FC Barcelona. 

In de winter werd de Ghanees gehuurd van Sassuolo en door Barça werd ook een optie tot koop bedongen. 

Maar nu het zomer is, willen de Catalanen die 8 miljoen euro niet betalen. En dus gaat Boateng weer terug naar Italië. Volgens diverse Turkse kranten zou Besiktas interesse tonen in Kevin-Prince Boateng. De Turkse topclub zou al contact hebben gehad met zijn club Sassuolo.

Boateng speelde altijd op het middenveld, maar stond bij Sassuolo in de spits. Dat ging zo goed, dat Barça hem wilde hebben als back-up voor Luis Suarez. Bij Barcelona kwam hij in totaal tot 4 wedstrijden: 3 in de competitie en 1 in de beker.

Hoewel het niet tot een langer verblijf kwam, kan Boateng toch maar zeggen dat hij in het shirt van Barcelona heeft gespeeld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ben benieuwd wat ze met hem van plan zijn. Hij geeft je een optie op 10 en in de spits, maar op dit moment is dat niet echt de prioriteit. En zijn salariseisen zullen niet laag liggen.


+: 240
-: 0
R: 1081
Level 5

Di Marzio heeft het ook over Boateng naar BJK. Als hij komt dan zullen we zeker de leeuwinnen domineren dit jaar net zoals 38 dat zei met Banega.

En 38 mag zeker op een champagne fles zitten.+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Dat mag hij zowiezo


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Boateng kan op vele posities spelen..

Alleen niet de posities waar we broodnodig moeten versterken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen