Belangrijke mededeling

 

Mircea Lucescu: “Ik heb Beşiktaş afgewezen, omdat ….”


lucescudenkt
Mircea Lucescu heeft tegenover Sabah bevestigd dat hij het bod van Beşiktaş heeft afgewezen.
“Ik heb gesprekken gevoerd met Beşiktaş. Ik heb met Firket Orman gesproken. Ik ben naar Istanbul gegaan, maar heb geen akkoord kunnen bereiken. Ik wil werken bij een club die geen financiële problemen heeft. Bij Zenit zijn er ook spelers verkocht, maar dit was allemaal vanwege de FFP regels. Ze hadden geen problemen dat de salarissen van de voetballers niet betaald werden.” 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dat is het verschil met buitenlanders en de meeste Turkse trainers, die zijn al blij als ze bij een Turkse topclub mogen trainen. Een man als Lucescu heeft daar geen zin in, Avci laat die mogelijkheid niet glippen. En ik geloof dit, want een hele lange tijd was Lucescu onze eerste keus.


+: 9
-: 0
R: 31
Level 1

Iedereen is vrij om te geloven wat hij wil+: 238
-: 0
R: 897
Level 4

Lusescu zou het beter doen dan avci. Eetlijk is eerlijj ik zie geen verschil tussen avci en senol. Beide trainers zijn slim, maar te bang om risicos te nemen


+: 41
-: 0
R: 232
Level 3
T32

Ik denk juist dat ze een kogel hebben ontweken. Avci gaat het goed doen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen