Belangrijke mededeling

 

Besiktas weigert derde bod van Liverpool op Dorukhan


adorze
Besiktas houdt voet bij stuk: een derde bod van Liverpool op Dorukhan Tokoz is afgewezen.
Turkse media meldt vandaag dat het om een bedrag van zo'n 10 miljoen gaat. Eerder veegden de “Kartallar” een bod van een kleine zes en acht miljoen euro van tafel.

Volgens de Turkse topclub Besiktas moet Dorukhan ruim 15 miljoen euro opleveren. De speler van Besiktas mag niet vertrekken onder een bedrag van 15 miljoen euro.

Het is nog de vraag of Liverpool met een vierde bod komt op Dorukhan. Ook Lazio toont interesse in Dorukhan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 15
-: 10
R: 24
Nieuw

Bron: Turkse media

99 procent van deze media is gwn bullshit. Je moet transfernieuws enkel geloven als het officieel wordt meegedeeld.

Dorukhan is een jonge en talentvolle speler. Hij heeft bewezen dat die kan uitbloeien tot een heel goede speler. Echter is een bod van Liverpool gewoon bullshit. Hij moet dit jaar goed presteren bij Besiktas en dan zullen we zien dat er automatisch veel kandidaten zullen zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen