Belangrijke mededeling

 

'Besiktas wil zaken doen met Basaksehir en biedt naast 3 miljoen drie spelers in ruil voor Visca'


edino
Besiktas heeft zijn zinnen gezet op Edin Visca. De Turken willen de vleugelaanvaller van Medipol Basaksehir in de zomerse transferperiode overnemen, melden diverse Turkse media.
In ruil daarvoor zou Basaksehir drie nieuwe spelers plus 3 miljoen euro kunnen verwachten.

Turkse media meldt dat een bod van 3 miljoen euro op tafel heeft gelegd voor Edin Visca, Basaksehir zoud echter minstens 12 miljoen euro verlangen voor hun sterspeler.

Besiktas heeft daarop besloten om bovenop het geboden geld drie spelers aan te bieden. Volgens de Turkse media zou het gaan om Lens, Roco en Orkan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Ik zie dit wel gebeuren. Visca wil heel graag, Avci wil hem dus dan komen de partijen er uiteindelijk wel uit..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Basaksehir yönetimide gerizekali ya, dat ze dit bod gaan accepteren.+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Visca wilde vorig jaar al weg maar bleef op voorwaarde dat ze na het seizoen coulant zouden zijn bij een transfer. Voor Basaksehir is 3 miljoen + Lens en nog een speler niet verkeerd. Het is Edin Visca he geen Messi

Ik zie ze er wel uitkomen, eventueel met een hoger bod en een betaling in termijnen maar Visca gaat zowiezo weg en naar mijn weten is er niet veel interesse uit het buitenland.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+1

Niet overdrijven, en leren begrijpend lezen.

Ik zeg nergens dat ze hem goedkoop weg moeten doen.

Lens heeft ook een marktwaarde van 5 mil en kan meteen Visca vervangen, we weten allemaal hoe hij bij Fener presteerde. Grote problem is dat Lens 2 mil per jaar vangt..

Daarnaast is 3 mil een startbod. Belangrijkste is ook wat de speler wil, want als hij naar Besiktas wil kan Basaksehir hoog of laag springen maar zullen ze toch water bij de wijn moeten doen.

Vergeet niet dat Avci ook een net een nieuw 5 jarig contract had getekend bij Basak en iedereen zei dat dat onmogelijk was..


+: 5012
-: 0
R: 9627
Level 5

Hahaha hier geloof ik geen zak van.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen