Belangrijke mededeling

 

“Beşiktaş moet met een budget van 35 miljoen euro 5-6 spelers halen”


faikgurses
Faik Gürses, een journalist die Beşiktaş volgt heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover ortacizgi.com.
“Tegen Quaresma gaan ze zeggen dat hij moet vertrekken of nog 1 jaar mag blijven. Wel moet Quaresma een pot geld brengen voor zijn transfersom als hij wil vertrekken. Ik denk dat de bestuursleden van Beşiktaş Gary Medel wel volgen op het Copa America toernooi. Hij heeft laten zien dat hij een geschikte speler is voor Beşiktaş. Als Medel weggaat, is dat een probleem voor Abdullah Avcı en Beşiktaş. Ze hebben het over de transfers van Boyd en Bruno Peres, maar er is nog niets getekend. Als Beşiktaş de kampperiode weer ingaat zonder nieuwe spelers, zal dit weer een probleem opleveren. Ze hebben een linksback en een rechtsback nodig. Als Quaresma weggaat, een linksbuiten, als Lens ook weggaat, ook een rechtsbuiten. Beşiktaş heeft dus ongeveer 5-6 nieuwe spelers nodig. Het bestuur van Beşiktaş moet dit doen met een budget van 35 miljoen euro. Dit bedrag is inclusief alle salarissen van de spelers. Beşiktaş heeft het financieel al moeilijk, dus misschien zal Abdullah Avcı het seizoen gaan beginnen zonder de spelers die hij eigenlijk wil hebben. Dat is een groot probleem voor Beşiktaş”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 240
-: 0
R: 1081
Level 5

Moet kunnen. De contracten van Pektemek, Tore, Zengin, Adriano lopen allemaal af op 1 Juli. Indien als ze het natuurlijk niet gaan verlengen. Ik zou Tore houden en de rest gewoon chompo geven. Dan hou je zoveel geld over voor nieuwe spelers. Dit is je kans om je club te vullen met nieuwe spelers een nieuwe start. Quaresma kan ook weg maar ik zie hem niet gaan. 35 mill is zeker genoeg om 5 spelers te halen en meer hoeven we ook niet. Vleugels en backs en nog CV.


+: 240
-: 0
R: 1081
Level 5

Zeker als ze ook heel greedy gaan doen met Boyd die maar 2 mill gaat kosten. Ik snap het nog steeds waarom die k*t Fiko zo moeilijk doet.

BTW: Is er al iets bekend over onze nieuwe tenues?+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

35 miljoen is inclusief alle salarissen van de spelers he, vergeet dat niet. Overigens is het voor zover ik weet 40 miljoen en geen 35, maar goed. Zelfs zonder de salarissen van Pektemek, Tore, Tolga, Adriano en Kagawa zitten we op 32 miljoen euro. Dus dan heb je 8 miljoen euro over voor de transfersom+tek engeld+salariss en van de nieuwe spelers.

Laten we zeggen dat Boyd een transfersom van 2 miljoen en een jaarloon van 1.5 heeft, dan houd je nog maar 4.5 miljoen euro over voor de resterende transfers. Dus als niemand vertrekt, kunnen ze naast Boyd misschien nog 1 of 2 goedkope spelers aantrekken en that's it.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Een journalist die Besiktas volgt, maar die niks met sport te maken heeft. Hij is dus een fan.

En het ergste hij is een Carsi supporter. Dus dan houdt het op met zijn onafhankelijke blik.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen