Belangrijke mededeling

 

Technisch directeur Beşiktaş: “Tyler Boyd, Marcelo en Kagawa”


alinaibi
Ali Naibi, voetbal directeur van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Tyler Boyd, Marcelo en Kagawa.
“Tyler Boyd heeft goed gepresteerd in ons land. Hij is een van de spelers waarin wij geïnteresseerd zijn. Wij zijn in gesprek met de speler en zijn club. Wij missen Marcelo, maar Lyon wil verder met hem gaan. Als de voorwaarden gunstig zijn, willen hem wel terug hebben, maar dit lijkt haast onmogelijk. Voordat Kagawa naar ons kwam, wou hij in Spanje voetballen. Dat is toen niet gelukt. Als hij daar een contract kan vinden, gaat hij in Spanje verder. Mocht het niet lukken, kunnen wij met hem om tafel. Wij zijn in gesprek met veel Turkse voetballers, maar op korte termijn zijn er geen spelers die wij kunnen halen. Wij willen wel onze selectie met Turkse voetballers uitbreiden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Geld van Marcelo, Tosic en Cenk zijn op. Alleen Fiko weet waaraan. Vervolgens weer hopen dat ze weer naar BJK komen. Ne guzel is aq.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Wie hoopt dat?

Zijn allemaal onzinverhalen.

Op Cenk na zijn ze ook veel te oud. Marcelo is captain van Lyon, waarom zou hij weggaan. En Tosic was al nooit onomstreden. Cenk zal ooit wel terugkeren+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Het is heel simpel:

Karius - Aankoop/Gonul, Vida, Aankoop/Medel, Aankoop - Aankoop/Atiba, Dorukhan/Oguzha n - Aankoop, Ljajic, Aankoop - Burak/Guven


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Bro, zolang we niet afkomen van Roco, Medel, Lens, Quaresma en Aras komen er geen centrale verdediger, middenvelder en rechtsbuiten bij. Op dit moment zijn ze daarom alleen serieus bezig met een rechtsback, linksback en linksbuiten want daar heb je een tekort.

Karius/Utku/Ersin

GG/Kerem - Vida/Alpay/Roco - Mirin/Medel - Caner/Ridvan

Atiba/Necip/(Medel) - Dorukhan/Oguzhan/Erdem

Lens/Q7/Aras/Orkan - Ljajic/Muhayer/ Oguzhan A. - Sedat/(Güven)/(Q7)

Burak/Güven/Umut Nayir

Aras: heeft dit seizoen 1.5 miljoen laten liggen waardoor zijn contract is verlengd. Dus die gaat niet weg zonder in ieder geval zijn geld van dit seizoen te krijgen.

Q7: heeft nog 1.5 miljoen euro salaris te goed, en verdient 1.75 volgend seizoen.

Lens: heeft een contract tot en met 2022 ter waarde van 5.5 miljoen euro.

Roco: contract tot en met 2021 t.w.v. 3 miljoen euro.

Medel: 2.3 miljoen salaris voor volgend seizoen.

Ik zie alleen Medel vertrekken onder deze omstandigheden. De andere 4 laten dat geld echt niet zomaar liggen.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Ja en Medel is de enige die niet perse weg hoeft omdat je altijd wel wat aan hem hebt.

Quaresma moet de eer aan zichzelf houden maar het blijft een professional en als hij geld te goed heeft hoort ie dat te krijgen.

Aras en vooral Lens zijn grote miskopen. Hoe haal je het in je hoofd om deze matige spelers zo veel te betalen.

Je moet ze allemaal transfervrij laten vertrekken en anders is het hele jaar tribune. Roco neem ik niks kwalijk want die heeft amper een kans gehad maar Lens heb je echt meer aan op de tribune, tenzij Avci hem in een Visca rol kan gebruiken maar dan moet er eerst 10 kilo af.


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Medel moet je verkopen, past niet in het systeem en verdient iets van 2,4 miljoen euro op jaarbasis.

Ik hoop maar dat we die versleten spelers wegkrijgen.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk dat Avci Medel achterin zal gebruiken (als hij niet wordt verkocht). Net als Mahmut en Attamah. Hij kiest het liefst voor verdedigers die er voetballend uit kunnen komen. Vida en Mirin kunnen dat niet, Medel wel.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Precies Bona

Daarom zeg ik..

Medel is altijd bruikbaar..

Dump liever de spelers waar je niks aan gaat hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen