Belangrijke mededeling

 

“Tyler Boyd wordt ook gevolgd door andere clubs, maar Beşiktaş ...”


tyleboyd
Orçun Yücel, de zaakwaarnemer van Tyler Boyd heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij doen er alles aan wat in onze handen ligt. Wij proberen de belangen van Beşiktaş te behartigen. Ik hoop dat alle partijen een akkoord bereiken. Wij doen er alles aan dat beide clubs een akkoord kunnen bereiken. Wij hopen de transfer op een zo laag mogelijk bedrag te houden. Tyler Boyd wordt ook gevolgd door andere clubs, maar Beşiktaş staat een stap voor.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Die Argentijnse rechtsback zou ook binnen zijn. En er is weer serieuze interesse in Kagawa. Dat betekent dan dus dat Ljajic op links zal spelen. Enige wat dan nog ontbreekt is een linksback. Een verdediger zal niet komen voordat Roco worden verkocht of weggestuurd.

Karius
GG - Vida - Medel - Transfer
Dorukhan - Atiba/Oguzhan
Boyd - Kagawa - Ljajic
Burak

Ziet er niet verkeerd uit.


+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Ik hoop dat ljajic niet op de linkerflank gezet gaat worden alleen maar om kagawa in de ploeg te hebben. En als boyd zou komen dat die niet op de rechterkant moet spelen door de transfer van kagawa.

Ik heb goede dingen gehoord over de RA waarmee we bezig zijn.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

We weten niet wat Avci van plan is. Als we 4-3-3 gaan spelen is het inderdaad verstandiger om Ljajic op links te zetten. Boyd zal waarschijnlijk op rechts spelen, want het is een soortgelijke speler als Visca. Maar zolang Lens, Quaresma en Aras nog bij de team zijn is dit allemaal onzeker want dit zijn alle drie RW's.


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Kagawa was 1,5 maandf geleden een luxe, daar is momenteel geen verandering in gekomen tenzij The Hunter hem wilt en iets mee van plan is, maar ik denk meer dat het een wil van Fiko is, om de Japanse markt te blijven hitten.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Het goede nieuws is dat we eindelijk concrete bezig zijn..
Backs en flankspelers..
Vraag me wel af of DMF niet net zo belangrijk is aangezien Atiba op zn laatste benen loopt..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk niet dat er op het middenveld nog iemand bij komt. We hebben nu Necip, Dorukhan, Atiba, Medel, Oguzhan, Muhayer en Ljajic. Er zullen eerst 1 of 2 spelers moeten vertrekken.+: 41
-: 0
R: 232
Level 3
T32

pluspunten, minpunten is normaal. Maar jullie hebben voorlopig niets te klagen valla. Bjk gaat next season sowieso weer in de top meedoen denk ik.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Sagol aga, in de top is niet genoeg

Enige doel is kampioenschap maar dat wordt niet alleen beslist met goed spel, zeker niet als Gs ook meedoet om de titel.. Dan is het manipulatie, list en bedrog zoals de afgelopen weken van vorig seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen