Beşiktaş wil zich versterken met Umut Güneş


avci4
Beşiktaş is de afgelopen weken voornamelijk bezig met jonge Turkse voetballers.
Volgens NTV wil de Turkse topclub zich versterken met Umut Güneş. De 19-jarige centrale middenvelder van Stuttgart heeft nog een 2-jarig contract, maar Beşiktaş wil hem voor een lage transfersom overnemen. Verwacht wordt dat Umut Güneş de kampperiode zal gaan halen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Ze zijn pas uit de trauma geraakt, gaan ze zich opnieuw in een trauma gooien door Gunes binnen te halen xD.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Viel mij al op tegen Albanië onder 21. Goede voetballer, maar ik zou het een overbodige transfer vinden. We hebben al Muhayer Oktay in de selectie, Erdem Secgin uit de jeugd is ook een hele talentvolle speler. Als we hem een jaartje gaan verhuren, is het ok. Anders zit hij een jaar lang op de bank, daar heeft niemand wat aan.+: 3327
-: 10
R: 9059
Level 5

Erdem is een baasje.. Oguzhan Aydogan ook. Ik hoop ook dat Sedat Sahinturk zijn kans pakt in de voorbereiding. Zou mooi zijn..

Ik had meer verwacht van Eslem Ozturk maar blijkbaar gaat het hem niet worden.


+: 18524
-: 0
R: 21314
Level 6

Eslem is al 2 jaar geen eigendom meer van BJK, transfervrij vertrokken


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik geloof niet dat Oguzhan Aydogan en Orkan Cinar slechte voetballers zijn. Of ze hadden een slechte relatie met Senol, of ze nemen hun carriere niet serieus genoeg.


+: 3327
-: 10
R: 9059
Level 5

Dat weet ik Alba, maar hij bakt er niet veel van bij Istanbulspor

Bona: Cinar is niet goed genoeg. Te traag voor een buitenspeler, en te weinig overzicht voor centraal..

En met Oguzhan bedoelde ik die jonge spits,niet de buitenspeler die van Dortmund kwam. Weet niet zeker of zijn achternaam Aydogan was..+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

BJK1903Kartal, Oguzhan Akgün desene la ozaman. Van wat ik heb gehoord wil Avci Orkan Cinar op het middenveld gaan gebruiken, in een soortgelijke rol als Irfan Can Kahveci. Als het werkt hebben we er een goede speler bij, zo niet moeten we hem gewoon verkopen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen