'Sami Khedira weigert aanbieding van Besiktas'


akidra
Sami Khedira heeft nog niet veel kunnen genieten van zijn derde seizoen bij Juventus.
Maar over interesse heeft hij niets te klagen, want de Turkse topclub Besiktas wil hem graag inlijven. Volgens Tuttosport heeft Kedira de eerste aanbieding van Besiktas geweigerd.

Blessures
De middenvelder moest in februari een ingreep aan het hart laten doen en nu zou hij geblesseerd zijn aan de knie.

Sami Khedira beleefde een echt rotseizoen. De Duitse middenvelder van Juventus had eerder dit jaar problemen met zijn hart en moest daardoor een operatie laten uitvoeren. Sinds hij terug is speelde hij echter nog maar één competitiewedstrijd. 

De middenvelder hoopt volgend seizoen terug te zijn op volle sterkte. Dit seizoen speelde hij wedstrijden matchen in de Serie A. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij één assist. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 748
-: 0
R: 2453
Level 5

Te grote risico en zal wel veel salaris vragen. We hebben niet de luxe om zo'n speler geblesseerd aan de kant te houden.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Zoek spelers die we nodig hebben ipv khedira bakken van geld aan te bieden! We moeten in mijn ogen voor 1 positie een klassebak van een speler halen en dat is voor 1 goede flankspeler.

Alle andere transfers mogen gewoon jonge gasten zijn of oké spelers die een taak kunnen uitvoeren.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik ben er niet op tegen dat er 1 sterspeler wordt gehaald, maar dan wel eentje die we echt nodig hebben. Khedira is duur, blessuregevoeli g en hij zou een overbodige luxe zijn op dit moment.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Baba gibi kanat oyuncu lazim bize. Alle andere posities kan je gewoon opvullen met degelijke en jonge spelers.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Schurrle werd genoemd. Ben geen grote fan van hem, maar dat is een speler die je kunt halen. Daarnaast is het een speler die we echt nodig hebben.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Ik persoonlijk ben ook geen grote fan van hem. Hij speelde echt niet goed bij fullham vorig seizoen. Als hij op leenbeurt komt met een degelijke koopoptie dan zou ik er niet tegen zijn. Alleen zou mijn persoonlijke voorkeur gaan naar andere spelers. Ik zou liever boyd bijvoorbeeld willen zien bij ons. Hij doet me echt denken aan visca en ik denk dat avci het maximale uit hem kan halen.

Als ik de kans kreeg om te kiezen dan zou ik brahimi willen. Ook al denk ik dat hij niet haalbaar is...

Of als we boyd kunnen halen, dan zullen ze waarschijnlijk/ hopelijk op zoek gaan naar een goede, ervaren speler voor de rechterkant.+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Schurrle zou het goed doen bij ons.. Is een zwervende vleugelspits, vergelijkbaar met Babel. Duitsers doen het altijd goed bij Besiktas


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Khedira speelt op de positie van Dorukhan.. Niet nodig dus, tenzij Dorukhan verkocht wordt..

Prioriteit moet bij ons op de buitenposities liggen, zowel backs als vleugelaanvalle rs


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5

Vieze vuile tering mof!
youtu.be/hwnoPzhjc_w

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen