Belangrijke mededeling

 

'West Ham United onderhandelt met Besiktas om Medel'


agart
De kans dat Gary Medel het komend seizoen niet meer uitkomt voor Besiktas is zeer groot.

De 31-jarige middenvelder gaat volgens Sporx bij West Ham United tekenen. Gary Medel heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij Besiktas, maar met goed keuring van Besiktas, zien we hem het komend seizoen in de Premier League.

Hoeveel Besiktas aan transfersom zal krijgen is nog niet bekend. Verwacht wordt dat West Ham United 3 miljoen euro gaat betalen voor Medel. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

3 mil is te weinig.. Minstens 5 mil


+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Kom op Pellegrini! Als een mede Chileen ziet die waarschijnlijk dat medel nogmaals uitblinkt voor zijn land! West ham heeft al met geld gesmeten deze transfermarkt en ik hoop dat ze medel overnemen zodat we een paar transfers kunnen realiseren!+: 680
-: 0
R: 2027
Level 5

Idd minimaal 5 miljoen en dat is die zeker waard


+: 696
-: 0
R: 2358
Level 5

Gelijk verkopen voor 3 miljoen, na zijn uitspraken dat hij toch niet meer bij ons gaat spelen en zijn 1 jarige contract is geen een club bereid meer dan 3 miljoen te betalen. We krijgen 3 miljoen aan transfersom en besparen 2,3 miljoen euro aan salaris.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen