Belangrijke mededeling

 

“Cenk Tosun mag altijd terugkeren naar Beşiktaş”


cenkburak
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft spraakmakende uitspraken gedaan tegenover BeInSports.
“Wij kijken altijd eerst naar de financiële zaken van Beşiktaş. Ook bij de transfer van Cenk Tosun. Hij wou zelf toen vertrekken en daarom is hij weggegaan. Cenk Tosun is net een zoon voor mij. Hij komt ook vaak naar de wedstrijden van Beşiktaş. Het lijkt erop alsof hij nooit weg is gegaan. Als hij wil terugkeren, hier is zijn huis, dan mag hij terugkeren. Ik heb ook dit onderwerp met hem gesproken. Hij gaf aan dat hij nog later in Europa wil spelen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 696
-: 0
R: 2358
Level 5

Gewoon lekker in europa blijven. Everton heeft niet uitgepakt maar er zijn genoeg clubs waar hij succesvol kan zijn.


+: 240
-: 0
R: 1081
Level 5

Off topic: Ik denk dat we onze eerste transfer echt pas eind Juli zullen zien en zoals gewoonlijk stressen in Augustus. Damn, wat haat ik Fiko zo hard. Hij is precies wat je zou verwachten van een gare president met zijn beloftes die hij toch niet waar gaat maken. Als Dorukhan echt wordt verkocht en er wordt geen vervanging gehaald, dan kan je dat geld vergeten en nooit meer zien zoals bij Cenk.+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Ik had gelezen dat een paar Duitse clubs hem willen. Borussia monchengladbach heeft vooral interesse. Misschien is het voor hem ook beter om terug te keren naar Duitsland. Misschien dat die terug kan naar frankfurt.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Frankfurt zou geweldig zijn.. Hebben echt een leuk team en net Jovic verkocht, maar dan zal hij veel salaris moeten inleveren

Over een paar jaar mag hij terugkeren naar ons

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen