“Dorukhan? Het zijn allemaal leugens! Karius blijft en voorlopig geen Fabri”


fikretorman1
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft spraakmakende uitspraken gedaan tegenover BeInSports.
“Ik heb voor Dorukhan geen 1 bod ontvangen. Bedragen zoals 20-30 miljoen euro zijn niet leuk. Dit soort berichten lees in op de sociale media en in de kranten. Bij Vida hebben ze dat ook gedaan. 35 miljoen euro etc. Ik heb geen officieel bod voor Dorukhan gezien. Het zijn allemaal leugens. Wij betalen 1,2 miljoen euro aan huursom voor Karius en hijzelf verdient 2 miljoen euro. Volgend seizoen blijft hij ook bij Beşiktaş. Wij denken op dit moment niet aan Fabri. Wij kunnen niet twee buitenlandse keepers permitteren. Een in het doel, een op de reservebank. Waarom zouden wij zoveel geld geven aan een keeper die op de bank gaat zitten?”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 748
-: 0
R: 2453
Level 5
+2

Fenerbahce be like: laten we gewoon 36 keepers kopen.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

ersun yanal wil nie verder met kameni volkan of harun+: 276
-: 0
R: 1167
Level 5

Ik erger me soms wat voor uitspraken deze man soms maakt. Niet wat hij hier nu zegt, maar hij heeft heel veel domme uitspraken. Daar moet echt mee ophouden en hij houdt er ook van om ons clubje te vergelijken met clubs als Chelsea enzo. Geen een Turkse club is niks vergelijken met de elite teams uit de Premier league.


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Mooi

Karius is kwaliteit en na een moeizame periode was hij de 2e helft van het seizoen echt goed in vorm en lijkt hij zn trauma van de CL finale te hebben verwerkt.

Ik verwacht een heel goed seizoen van hem


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Zijn zaakwaarnemer gaf juist aan dat er bod is gekomen uit Italie, dus of zijn zaakwaarnemer liegt, of Fikret Orman liegt.

Karius mag zeker blijven, maar ik hoop dat ze die 8 miljoen optie ook in termijnen gaan betalen aan Liverpool. Hij is nog 26, die kan jarenlang mee of je kunt hem verkopen voor een veel hoger bedrag indien die presteert.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen