Belangrijke mededeling

 

“Wij denken om verder te gaan met Shinji Kagawa”


fikretorman3
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft spraakmakende uitspraken gedaan tegenover BeInSports.
“Wij denken om verder te gaan met Shinji Kagawa, maar hij droomt over La Liga. Wij gaan in juli nogmaals met hem om tafel. Als hij in Spaanse een club kan vinden, dan mag hij daar naar toe gaan.”

Shinji Kagawa heeft nog een 1-jarig contract bij Borussia Dortmund. De 30-jarige sterspeler heeft in 14 wedstrijden 4 goals en 2 assists gemaakt bij Beşiktaş.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 240
-: 0
R: 1081
Level 5

Jij hebt daarop niks te zeggen pik, hij is niet eens van BJK. Je hebt hem gehuurd voor een half jaar en dat was het beste wat je kon doen. Dortmund kan zeggen dat hij nog een jaartje bij ons blijft, maar dat zie ik niet gebeuren.


+: 66
-: 0
R: 299
Level 3

Een rechts- en linksback, 1 cv, 1 cvm en minstens 1 flankspeler zijn nodig. Kagawa is een overbodige luxe. Ik denk dat we de flankspeler, cv en cvm pas gaan kopen nadat wij zelf spelers hebben verkocht. Medel, Quaresma en Roco zijn de grootste kanshebbers in mijn ogen.+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

2 flankspelers


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Je kan niet te lang wachten op Kagawa. 25 juli begint de tweede trainingskamp, dat moet de deadline zijn.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Maar wilt Kagawa wel verder, volgens mij moet dat gesteld worden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen