“Burak Yılmaz blijft bij Beşiktaş”


burakyilmaz1
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft spraakmakende uitspraken gedaan tegenover BeInSports.
  “Burak Yılmaz is naar Beşiktaş gekomen om zijn carrière hier te beëindigen. Hij is echt een fanatieke Beşiktaş supporter. Hij gaat hier zijn contract uitzitten, dat is wat wij hebben afgesproken. Er is een bod gekomen, maar het was niet acceptabel. Het is natuurlijk altijd leuk als er een bod komt op een van je spelers.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Ik ga er van uit dat hij zeker nog 1 seizoen gaat vlammen..
Wat hij afgelopen seizoen bij ons liet zien was fenomenaal..

En dat met al die druk op zn hals


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij wordt over een maand 34. Volgend seizoen is die onze vaste spits, daarna hebben we nog een optie van 1 jaar. Dat wordt dan waarschijnlijk zijn laatste seizoen, maar niet als basisspeler. Dus Avci moet Guven voorbereiden op een basisplaats of het bestuur moet alvast op zoek naar een spits voor 2020-2021.+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Een heerlijke spits om naar te kijken, qua karakter valt het alleen wel erg tegen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen