“Als Quaresma wil vertrekken, dan mag hij vertrekken”


q7
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft spraakmakende uitspraken gedaan tegenover BeInSports.
“Quaresma is al 6,5 jaar bij ons, hij heeft nog een 1-jarig contract. Beşiktaş heeft een zakelijk contract met hem, geen emotioneel contract. Hij heeft nog een 1-jarig contract. Quaresma is een emotioneel persoon. In de Turkse media verschijnen er soms leugen en geruchten. Quaresma kan daar niet tegen en reageert soms daarop. Als hij de waarheid wil bekendmaken, dan mag hij dat doen. Wij hebben geen geheime agenda. Als hij wil vertrekken, dan mag hij vertrekken. Dat ligt aan de gesprekken die wij voeren. Quaresma is net iemand uit Trabzonspor. Hij wordt in een keer boos, maar even later gaat dat al snel weg.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3327
-: 10
R: 9059
Level 5

Het is bijna juli en Fiko heeft nog geen gesprek gehad met Q7 of andere spelers die mogen vertrekken.

Je moest na het seizoen meteen duidelijk zijn

We hebben 2 frisse snelle flanken nodig, en geen oude Quaresma en papzak Lens.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen