Quaresma volgt Beşiktaş weer op Instagram


q7v2
Het is nog steeds niet bekend of Ricardo Quaresma heft komend seizen bij Beşiktaş gaat blijven.
Beşiktaş wil de Portugese voetballer niet meer, maar Quaresma wil zijn contract volledig uitzitten. Paar dagen terug ontvolgde hij Beşiktaş op Instagram, maar sinds vandaag volgt Quaresma weer Beşiktaş op Instagram. 

“Na een update op mijn telefoon, zijn er automatisch een aantal accounts op mijn telefoon ontvolgd. Ik heb Beşiktaş niet ontvolgd en ik ben dat ook niet van plan.”
, aldus Ricardo Quaresma op Instagram.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 39
-: 0
R: 125
Level 3
+1

ok het is misschien tijd om te vertrekken. Maar wij moeten niet vergeten, hij heeft nog altijd veel voor besiktas gedaan. Laatste maanden misschien veel minder dan normaal.

Ik hoop dat hij nog altijd een mooi afscheid krijgt want hij verdient dat. Als je op zijn account gaat, reageren veel besiktas supporters met: fuck off, go home, ...

Hij verdient al die woorden niet.


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Veel supporters? Dat zijn allemaal dubbel accounts van Albatros.+: 18530
-: 0
R: 21359
Level 6
+1

1:

facebook.com/.../...

2:

facebook.com/.../...

3:

facebook.com/.../...

Ik kan nog wel even doorgaan met reacties van duizenden Besiktas supporters die Quaresma en zijn gedrag zat zijn. Eerst was hij op het veld een tumor voor BJK, nu ook buiten het veld.

Grotere bek dan iedereen, als hij geen club kan vinden of zijn geld krijgt komt die weer als een b*tch terug en jij vindt dit nog leuk ook.

Quaresma’nin Besiktasi skmsni cok seviyorsun demi kardes, heerlijk vind je dat. Quaresma staat immers hoger voor jou dan Besiktas.


Quaresma is geen legende, zal dat nooit zijn en kan dat nooit zijn. Hij is slechts een aandachtsgeile hoer die nergens anders door een groep van tienduizend fans zo opgehemeld zou worden.

Het is klaar met Quaresma en alle fans die Besiktas supporten voor hem.

Quaresma efsaneymis, kestane bilene olamaz aqumun cingenesi.

En aynen, allemaal dubbelacounts van Albatros. Je mocht willen dat ik op zo’n manier aandacht zou geven aan jouw legende.

Supergeil dat hij zijn hand opsteekt naar hersenloze kwallen in een bepaalde vak in het stadion.


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Hahahahah lees je stukje nog een keer.. En jij noemt Quaresma gek :lol:

Je fatale obsessie met hem is nog erger dan ik dacht

Ik ga geen woorden meer vuil maken aan die aannames van jou en je toetsenbordfans . Kom een keer mee naar Europese wedstrijden..

Ik wens Quaresma veel success verder, maar niet bij Besiktas. Het is klaar..


+: 18530
-: 0
R: 21359
Level 6

KoM eEn KeEr NaAr EuRoPeSe WeDsTrIjDeN.

Als Quaresma weg is ga ik alle wedstrijden komen, als ik er nu ben is het niet te houden met je leeftijdsgenote n die om Quaresma zn aandacht gillen.


+: 18530
-: 0
R: 21359
Level 6

Artik sktrgitde transfer yapalim aqumun cingenesi+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Een aantal accounts, waar Besiktas 'toevallig' ook bij hoort. Gelooft er iemand deze gek nog? Zoals altijd is die weer op zoek naar aandacht.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

En zijn uitleg was dat hij problemen had met zijn gsm.

Denkt hij dat we achterlijk ofzo zijn?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen