Umut Nayir moet Mustafa Pektemek doen vergeten bij Beşiktaş


umutnayir
Abdullah Avcı wil Umut Nayir dit seizoen een kans geven om als derde aanvaller te functioneren in plaats voor Mustafa Pektemek die inmiddels is vertrokken.
De 25-jarige Umut Nayir heeft het afgelopen seizoen bij Bursaspor (huurbasis) in 26 wedstrijden 5 goals gemaakt. Abdullah Avcı deed toen hij de trainer van Başakşehir was twee pogingen om Umut Nayir over te nemen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 18424
-: 0
R: 21139
Level 6
+1

Met de huidige spitsen die wij hebben is een nieuwe spits overbodig, dus ik hoop dat het nieuws dat ze opzoek zijn naar nog een spits achter Burak gezever is.

Burak, Güven, Umut Nayir en Oğuzhan Akgün. Laatst genoemde mag van mijn part alle bekerwedstrijde n spelen en vaak invallen in de competitie, Umut Nayir moet meer als een stormram dienen die de laatste 10 minuten wordt ingezet.

De kwaliteiten van Burak en Güven kennen we, meer dan genoeg voor de competitie en EL.

Gelukkig zijn we klaar met Mustafa en Larin, voor nu dan.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Prima 3e spits. Laag salaris, hij heeft lengte, hij brengt iets wat de andere 2 spitsen niet hebben. Er is geen reden om hem weg te sturen, tenzij er iemand met een goed bod komt. Ik hoop dat Avci ook werk kan maken van Orkan Cinar.+: 2679
-: 0
R: 10298
Level 5

Umut nayir gaat nergens naartoe. Avci wilde hem destijds bij basaksehir al halen. Hij is gecharmeerd van hem en is een typische pilot santrafor waarop hij geilt :P


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik geloof niet echt dat Avci hem hiervoor al wilde, want dan hadden ze hem waarschijnlijk wel gehaald.


+: 2679
-: 0
R: 10298
Level 5

Hij wilde hem vorig seizoen nog toen hij bij basak was, maar wij hadden hem gehaald.


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Stuk goedkoper dan Mustafa Pektemek en een zeer nette jongen. Hij verdient een kans bij ons.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen