Real Betis en Espanyol willen Güven Yalçın losweken bij Beşiktaş


guvenyalcin
Güven Yalçın staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Betis en Espanyol.
Beide Spaanse clubs willen de 20-jarige aanvaller deze zomer overnemen. Beide Spaanse clubs zouden 5 miljoen euro hebben geboden voor de talentvolle voetballer van Beşiktaş. Gezien Beşiktaş minimaal 7,5 miljoen euro wil zien voor zijn pareltje, zijn de onderhandelingen nog in gang. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Güven zou ik niet verkopen, ook niet voor 7.5 miljoen. Voor 15 miljoen mogen ze hem hebben.


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Echt een pareltje deze jongen.. Nu al in milli takim, heeft alles om op termijn nr1 spits van Turkije te worden

Hopelijk wordt ie niet meer misbruikt op de flank+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

In de zestien is het een echte killer in mijn ogen. Daarnaast heeft hij ook een goede afstandsschot! Hij moet vooral werken aan zijn passing.


+: 1392
-: 10
R: 3062
Level 5

Probleem bij verkoop is dat het geld in verkeerde handen terecht komt. Daarom hoop ik dat onze talenten niet worden verkocht. Dan gaan ze ook weer Larin/Negredo- achtige spitsen halen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen