Belangrijke mededeling

 

Ricardo Quaresma: “Als ze niet gelukkig zijn met mij dan ....”


q7v2
Ricardo Quaresma heeft gereageerd op Fikret Orman (voorzitter Besiktas).
“Ik ga niet reageren op wat de voorzitter heeft gezegd. Als ze niet gelukkig zijn met mij, dan is het genoeg om met mij een overleg te plannen. Op dit moment ben ik op vakantie. Als ik naar Istanbul kom, ga ik alle waarheid over dit onderwerp tijdens een interview bekendmaken. Iedereen is vrij in wat hij denkt.”

Quaresma heeft nog een 1-jarig contract met Besiktas. Hij heeft zojuist Besiktas ontvolgd op zijn Instagram pagina.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5
+1

In plaats van met hem praten moeten jullie spelers strikken.
Trabzonspor heeft twee 20 jarige Turken gestrikt voor 300.000 euro
Yusuf Sari (Rechtsbuiten) voor 200.000 euro van Olympique Lyon
Firatcan Uzum (Rechtsbuiten) voor 100.000 euro van Eskisehirspor

Gonderin bu maymunu. Al 3 jaar lang wil ik hem niet meer zien bij ons, alleen die cArsi terroristen houden van hem.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Ik kan niet wachten tot we van deze tumor af zijn. Ergste van alles zijn zijn fanboys die nog steeds denken dat het een topspeler is en dat hij heel belangrijk is voor de ploeg. En dan begin ik niet eens over het feit dat ze hem een BJK-legende noemen. Süleyman Seba draait zich om in zijn graf.+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+1

Aan dit verhaal kun je weer heel goed aflezen dat je nooit op de tribunes bent..

Q7 is ook een Besiktas legend.. Dat bepaal jij niet, dat bepaal ik niet dat bepaalt de meerderheid..

Hij heeft een groot aandeel in 2 kampioenschappe n en onze historische prestaties in Europa in de beste periode sinds Gordon Milne tijdperk en wordt door een groot deel van de aanhang als efsane gezien, zeker als hij op een normale manier vertrekt.. Deze man kennen ze overal ter wereld en was ons visitekaartje op EK en WK.

Dat hij nu over the hill is en tijd is om te vertrekken is een ander verhaal..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Wederom gefeliciteerd dat je op de tribunes bent, ik hoop dat je je medaille iedere dag poetst.

Er is geen meerderheid, de mensen op de tribune vormen niet de meerderheid want deze club heeft miljoenen fans. En zeker niet een groepje fanboys van een aandachtsgeile Portugese geldwolf. En inderdaad, ze kennen hem overal ter wereld. Dat is de reden dat in de laatste 11 seizoenen wij de enige idioten zijn die een transfersom hebben betaald voor hem.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+1

Ja omdat je net doet of je voor iedereen praat.. Je ziet alleen samenvattingen en af en toe een live game.. Kom maar eens op de tribune vragen wat ze van hem vinden.. Neemt altijd tijd voor de fans, en speelt echt met ziel en zaligheid voor Besiktas alleen zit er een steekje los.. Als je dat vergelijkt met die zielloze Lens dan kies ik eerder voor Q7 met 1 been..

Voordat hij terug naar Besiktas kwam was hij kampioen met Porto geworden de schitterde hij ook in de CL met oa 2 goals in de kwartfinale thuis tegen Bayern. Hij kon overal naar toe maar wilde naar Besiktas en als jij 1.2 mil transfersom en 1,8 mil salaris veel vindt spoor je niet.. 2 jaar daarna mede door hem kampioen.

Je haat voor hem is bizar.. Je kan willen dat hij vertrekt, dat wil ik ook het is genoeg geweest.. Maar deze man heeft 7 jaar met trots ons shirt gedragen en of jij hem wel of niet mag, hij zal altijd positief herinnerd worden door de Besiktassupport ers ondanks zijn capriolen af en toe.. Wat een genot was het om hem in ons shirt aan het werk te zien..

Je moet ook leren om eervol afscheid te nemen, en die tijd was eigenlijk vorig seizoen al maar dat ligt niet alleen aan Quaresma


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

En jij kent mij dus zo goed dat je durft te roepen dat ik af en toe een live game en wat samenvattingen kijk? Wat kunnen die gasten op de tribune mij nou schelen man. Mensen die zelfs zijn naam roepen als hij een stomme rode kaart pakt, neem ik echt niet serieus. Blijkbaar hoor jij daar ook bij.

'Neemt altijd tijd voor de fans'. Zoals 90% van alle voetballers. Als hij zo erg 'schitterde' bij Porto, waarom lieten ze hem dan zo makkelijk gaan? 'Kon overal naar toe'. Klinkklare onzin, niemand was bereid een transfersom te betalen voor hem en dat salaris zou die ook alleen in het Midden-Oosten kunnen krijgen. Maar hij ging naar BJK omdat dat de club is waar hij als koning wordt behandeld.

Hij zal altijd positief worden herinnerd door zijn fanboys. De rest zal herinneren dat hij zijn club naaide in de wedstrijden tegen Malmö en Erzurumspor, dat hij een blessure acteerde in belangrijke weken van het seizoen en dat hij in een financieel zware periode een ultimatum stelt aan de club waar die zogenaamd heel veel van houdt. Hij mag oprotten.+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6
+1

De “Besiktas-fans” die hem als een legende zien zijn kinderen tussen de 12-17 jaar die aftrekken op een rabona, trivela en een schaar. Daar hoor jij ook bij BJK1903Kartal.

Over welke tribunes heb jij het bij BJK? Dit jaar sloeg het nergens op mij ons, BJK-FB (3-3) wedstrijd hebben se FB fans de BJK fans 90 minuten lang gedomineerd, zelfs toen zij achterstonden. En niet komen zeggen dat ik dat niet kan zeggen door de samenvatting of zo, want ik was daar in levende lijven bij. Heel de wereld is kritisch op de supporters in de stadion, behalve de Quaresmafanboys . Aangezien Quaresma zn hand opsteekt als ze als apen zijn naam 30 minuten lang schreeuwen.

Jullie hebben Besiktas verneukt met jullie liefde voor Quaresma, gercekten sktnz takimi.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Jullie weten echt niks he..

Ik heb het niet over die toeristen die een keer een weddstrijdje bezoeken in Vodafone of een Seref turu doen.. Ik heb het over seizoenskaartho uders die een seizoenskaart nemen, ook al kunnen ze maar een paar keer per jaar naar Vodafone en die hun club in de Europese uitwedstrijden door dik en dun steunen.. Ik heb het over het uitvak..

Siz anlamazsiniz..

Je kan Q7 bekritiseren, dat doe ik ook, maar jullie haat gaat nergens over..
Ik ga al 17 jaar naar wedstrijden, dus mij tussen 12 en 17 noemen is helemaal lachwekkend..

Erg dat je ruzie maakt met een medesupporter omdat je haat voor Quaresma groter is dan je liefde voor Besiktas


+: 153
-: 0
R: 406
Level 3

Iyi yapmis quaresma, ookal vindt ik dat hij niet zo goed is voor het spel heeft hij gwn recht op zijn geld. Hakkina sahip cikmaktami suc oluyo.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Hakkina sahip ciksin, suc zaten Quaresmada degilki. Ona o contracti verende+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Fiko pakt dit weer lekker aan..

Ga met Q7 om de Tafel en neem als mannen afscheid.. Hij laat liever de beslissing aan Avci.

Het is toch overduidelijk dat Quaresma (en Lens) vervangen moeten worden? Zijn tijd is voorbij, afscheid nemen door de voordeur en een buitenkantje rechts op Albatros zn gezicht :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen