Belangrijke mededeling

 

Liverpool heeft een verregaande interesse in Dorukhan Toköz


dorukhan
Verschillende Engelse media claimen dat Liverpool een verregaande interesse heeft in Dorukhan Toköz.
Althans, dat meldt oa. The Sun. Trainer Jürgen Klopp zou zeer gecharmeerd zijn van de Turkse middenvelder van Besiktas die in een rap tempo zijn weg naar de top heeft gevonden. Naast Liverpool zou Dorukhan Toköz in de smaak vallen bij veel Engelse clubs, die onder de indruk zijn van de beweeglijkheid, intelligentie en forsheid van de 23-jarige middenvelder van Besiktas die op alle posities van het middenveld kan spelen.

Inmiddels heeft Besiktas lucht gekregen van de belangstelling voor Dorukhan Toköz. De club reageerde door een prijskaartje van 15 miljoen euro aan de middenvelder te hangen. Het is niet de eerste keer dat Dorukhan Toköz in verband gebracht wordt met een Europese topclub. Ook Arsenal, West Ham United, Napoli, Genoa, Sassuolo en Atletico Madrid zouden het talent in de gaten houden.

Afgelopen week baarde Dorukhan Toköz opzien in het EK-kwalificatie-duel met IJsland door op indrukwekkende wijze de treffer op zijn naam te zetten. Ook tegen Frankrijk wist Dorukhan Toköz Pogba geen ruimte te geven op het middenveld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 153
-: 0
R: 406
Level 3

Zou geweldig zijn om hem volgend jaar in de finales van de champions leaugue te kunnen bewonderen. Is nog jong en heeft potentie. We hebbe allemaal gezien hoe hij heeft gepresteerd tegenover Pogba. Ik hoop zoveel mogelijk turkse spelers bij europese topclubs te kunnen zien. Goed voor milli takim en voor de turkse competitie. 15 mil mogen ze hem komen ophalen.


+: 66
-: 0
R: 299
Level 3

Ik heb het liefst dat we Dorukhan nog een jaartje houden en dat hij volgend jaar na het EK vertrekt voor de hoofdprijs.+: 34
-: 0
R: 118
Level 3

15 miljoen + mo salah, zou ideaal zijn. (sarcastisch, voordat iedereen weer ga reageren).

Waarom 15 miljoen? Dat is veel te weinig voor zo'n speler. Die Engelse clubs verdienen kapot veel geld door Europa, tv geld enzo...
Vraag tussen de 20 - 25 miljoen !!!


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Zulke clubs volgen honderden spelers en hij viel op met zijn prestatie tegen Frankrijk. Maar ik denk niet dat de interesse van Liverpool concreet wordt want voetballend komt hij tekort voor de top op dit moment.

Bedragen als 15 of 20 miljoen ga je niet krijgen voor hem. Het liefst zou ik hem ook na het EK verkopen maar we hebben dringend geld nodig. 10-11 miljoen is echt het maximum en voor dat bedrag zou ik hem ook verkopen.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Het is al prachtig dat deze jongen met zulke clubs in verband wordt gebracht maar Liverpool is (voorlopig) nog te hoog gegrepen.

Lekker nog tot het EK bij ons, en hopelijk daar met Turkije presteren en daarna voor hoofdprijs weg


+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5

Ja, Dorukhan is een geweldig talent, maar The Sun is de fanatik van Engeland. Het is zelfs gebanned op de grootste subreddit over voetbal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen