Belangrijke mededeling

 

Ricardo Quaresma wil zijn geld zien en waarschuwt Beşiktaş


q7
Het is nog niet zeker of Ricardo Quaresma het komend seizoen bij Beşiktaş zal blijven.
De 35-jarige Portugese sterspeler heeft nog een 1-jarig contract en is niet van plan om te vertrekken. Wel heeft Ricardo Quaresma een waarschuwing gestuurd naar zijn club en heeft hun tot vanavond tijd gegeven om zijn achterstallig salaris te betalen. Mocht Besiktas zijn wens niet vervullen, wil Ricardo Quaresma zijn contract eenzijdig ontbinden. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (19) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Het is zijn goed recht om om zijn geld te vragen, maar ik hoop dat zijn fanboys nu inzien dat hij geen 'legende' is of heel veel van deze club houdt o.i.d., het is gewoon een 'eleman' zoals Ünal Aysal het heel mooi zei. Meer niet.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Dus het is wel zijn goed recht maar hierdoor is hij geen legend? Hoe je jezelf in dezelfde zin kan tegenspreken..+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Hij blijft een tovenaar die ik niet zal vergeten, maar zijn spel was niet altijd efficient. Legendes laten hun geld ook niet liggen. Hij heeft gewoon recht op zijn geld.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Legendes geven de club geen ultimatum van 1 dag in een periode dat de club financiële problemen heeft. Oğuzhan heeft ook geld tegoed, waarom doet hij niet hetzelfde?


+: 696
-: 0
R: 2358
Level 5

Juist daarom moeten we ook investeren in jonge Turken. Die snappen dit soort situaties meer. Je kan het Quaresma ook niet kwalijk nemen, hij vind Besiktas chill, maar geld blijft geld in zijn ogen.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Ik geloof niet dat het met clubliefde te maken heeft dat Ozzy minder/geen problemen van maakt, het is dat hij een afwachtende type is.

Q7 vecht voor zijn rechten en vecht om te spelen. Dat zag je ook een paar keer terug toen hij werd gewisseld. Als Ozzy de helft van zijn vechtlust had, zou hij nu in het buitenland spelen.

Bravo Q7 (niet cynisch bedoeld)! In het leven moet je niet naaien, maar ook niet genaaid worden.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

@gustafacci,
Ik neem het Quaresma niet kwalijk dat hij om zijn geld vraagt, dat is zijn recht. Ik neem het hem wel kwalijk dat hij altijd doet alsof hij zoveel van deze club en supporters houdt, maar tegelijkertijd interesse van Fenerbahce gebruikt om er een nieuwe contract uit te slepen en nu een ultimatum stelt. Hij gaat zijn geld heus wel krijgen, net als al die anderen die hem voor gingen.

@madida,
Quaresma is gewoon iemand die geilt op aandacht en de steun van de supporters heeft gebruikt/misbru ikt voor een hoger salaris. Geen enkele andere club zou hem dit salaris betalen, geen enkele andere supportersgroep steunt hem op deze manier. Want de rest van de wereld is geen idioot, alleen wij zijn dat.

Vechtlust? Hebben we het wel over dezelfde speler? Stomme overtredingen maken en je ploeg benadelen, noem je dat vechtlust? Waaruit blijkt zijn vechtlust?


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

@bona: Het probleem bij Q7 is dat hij soms zijn vechtlust op een verkeerde manier uit. Ik heb vaker gezegd dat hij naar een psycholoog moet, maar achter zijn frustratie voel ik wel de vechtlust.

Geld en vriendschap moet je gescheiden houden. Je kan zowel verliefd op een club zijn als op geld. Ik kan Q7 daarin begrijpen. Die man heeft een bepaalde leefstijl en dat kost geld. Je kan als voetballer maar tot een bepaalde leeftijd veel geld verdienen en daarna moet je iets anders verzinnen of je geld investeren zodat je je leefstijl kan behouden tot je dood. Als zijn geld straks bijvoorbeeld op is en de BJK supporters lief aankijkt, zullen ze echt geen geld doneren (hoeveel ze hem ook mogen).


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Hadi insallah bu sefer gider


+: 1587
-: 0
R: 3507
Level 5

Er bestaat een verschil tussen gedwongen en vrijwillig "vertrekken/weggaan".
Bij vrijwillige vertrek zal het BJK niks kosten. Hier gaat het om gedwongen vertrek, namelijk eenzijdige ontbinding. Hij gaat zijn geld nog krijgen, maak je geen zorgen :P+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Ik zou hem zelfs betalen om weg te gaan bij BJK, als die maar vertrekt.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Mooi om te zien, klagen en blijven klagen bij zon rare club. Niet normaal dat ze zijn salaris niet uitbetalen en is niet de eerste keer. Eigenlijk moet de club gewoon een straf krijgen.


+: 690
-: 0
R: 1306
Level 5
+2

Je was toch neutraal? Vies dubbelaccountje


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Jullie blijven me verbazen met domme reacties, als je goed kan lezen zeg ik niks over een andere club. En er zijn eel genoeg clubs in turkije die dit ook doen dus stop ma met jullie domme reacties over dubbelaccount hahaha


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6
+1

KeIk MeI iK BeN dE eErStE nEuTrAle GeBrUiKeR HiEr LeN mQ+: 5012
-: 0
R: 9627
Level 5

@Neutraal

Jochie jij denkt dat het bij andere clubs anders aan toe gaat? Jochie blijf dromen. Jochie wordt wakker dit is Turkije.


+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Als er nog mensen zijn die quaresma steunen en van hem houden. Ga dan aub samen met hem weg en supporter de club waar hij naartoe gaat.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5
+1

Bron: Aspor

Aspor is een feto galatasaray aanhanger. Zoek maar op internet naar aspor galatasaray yanliligi.

2 maanden geleden is fener tegen iemand (galatasarayli) van Aspor een rechtzaak begonnen over feto uitspraken.


+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Bron: murat ozen

twitter.com/.../...

A spor is ook de kakkerlak zender van gala, maar dit nieuws is niet fake!

Net zoals het nieuws dat deze gast in de winterperiode vroeg om te vertrekken zonder dat wij er geld voor gingen krijgen. Zijn jullie zo blind wanneer het nieuws over quaresma gaat? Hij heeft jullie echt goed gemanipuleerd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen