Abdullah Avci wil Lookman en Diego Laxalt op de flanken


diegolaxalt
Beşiktaş moet het dit seizoen doen met een beperkt transferbudget.
Daarom wil men geen transfersom betalen voor zijn nieuwe spelers en heeft men besloten om voornamelijk spelers te gaan huren. Volgens de Turkse media wil Beşiktaş zich versterken met Ademola Lookman en Diego Laxalt. De onderhandelingen zijn gaande, maar het lijkt erop dat Ademola Lookman na de zomer voor Beşiktaş gaat uitkomen. Diego Laxalt komt ook naar Turkije, maar het is nog niet zeker of dit Beşiktaş gaat worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1051
-: 0
R: 2135
Level 5

Wie is laxalt dan?


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Links mid bij ac milan+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Ik heb hem een paar keer in actie gezien voor uruguay en in mijn ogen zou ik hem geen flankspeler noemen, maar eerder een wingback. In mijn ogen is dat ook zijn beste positie.


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Kan zowel op de back als op de buitenpositie, zeker geen verkeerde speler


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Ja maar aanvallend is hij niet goed genoeg om als flankspeler te spelen. Te weinig rendement voor die positie. Als LA zou hij niet slecht zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen