'Lecce doet bod van 3 miljoen op Burak Yilmaz'


abj
De link tussen Lecce en Burak Yilmaz is opnieuw sterker geworden. De Italianen willen de Turkse international graag overnemen van Besiktas.

Het bestuur van Lecce is serieus bezig om Burak aan te trekken. De spits ligt namelijk ook onder het vergrootglas bij de Italianen. Burak zou een bod van 2,5 miljoen euro aan salaris hebben geweigerd. De Italianen zijn ver te gaan voor Burak en men praat nu al over 3 miljoen euro per jaar aan salaris en een 2-jarige contract.

Lecce ziet Burak als een mogelijke versterking.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Hahaha droom verder

Burak zal volgend jaar nog onze nr 1 spits zijn, maar daarna moet de vervanger klaar staan. Hopelijk ontwikkelt Güven zich zo goed dat hij het overneemt..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen