Belangrijke mededeling

 

Abdullah Avcı wil minimaal 5 nieuwe spelers bij Beşiktaş


avci
De gesprekken tussen Abdullah Avcı en het bestuur van Beşiktaş zijn in volle gang.
Volgens het nieuws van TRTSPOR heeft Abdullah Avcı aangegeven dat hij minimaal vijf nieuwe spelers wil hebben in zijn selectie. Het zou gaan om een centrale verdediger, linksback, rechtsback, linksbuiten en een rechtsbuiten. Er staan veel spelers op de transferlijst van Beşiktaş en men is bezig om een paar van deze spelers voor een heel laag bedrag naar Turkije te brengen. Fikret Orman kennende, zullen de nieuwe transfers van Beşiktaş pas in de laatste week van de transferperiode bekend worden gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Huidige centrale verdedigers onder contract: Vida, Roco, Mirin, Alpay. Daarnaast heb je nog Medel en Necip. Ook hier geldt, zolang er niemand is vertrokken, komt er ook niemand bij. Je hebt er niks aan als je weer in de laatste week nieuwe spelers haalt, dus of je geeft Avci op tijd een voltallige selectie (voor de tweede kamp begint), of je bent eerlijk naar je supporters toe en geeft aan dat er geen geld is voor 6-7 transfers.

Ik begrijp niet hoe Orman weer zo relax kan zijn dat hij staat te zingen bij de opening van zijn hotel. Koc is druk bezig met zijn club, terwijl onze voorzitter weer zit te chillen. Als we kampioen waren zou ik het niet erg vinden, maar je hebt een jaar lang niks zitten doen, zoals hij zelf ook aan gaf.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Makkelijk zat zou je denken.
Roco verkopen, ook al verkoop je hem voor verlies.
Alpay verhuren, heeft nog geen minuut gemaakt.
Mirin behouden (krijgt maar 1,2 miljoen, 27 jaar en is geen verkeerde back-up)
Vida behouden (is je belangrijkste verdediger, volgend seizoen verkopen)
Medel verkopen (krijgt ongeveer 2,4 miljoen euro, terwijl Dorukhan 600k kreeg)
Necip..... wil ik niet eens over beginnen

Orman en zijn vrienden chillen omdat ze toch niet aan scouting doen.
Ze wachten af wat hun standaard zaakwaarnemers aanbieden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen