Zaakwaarnemer Schürrle en Mlapa op bezoek bij Beşiktaş


achure
De afgelopen dagen werd er veel gespeculeerd dat Andre Schürrle en Peniel Mlapa naar Beşiktaş zouden vertrekken.
Opvallend is dat Ersin Akan, de zaakwaarnemer van beide heren via zijn sociale media een foto heeft gepost met een foto van het Beşiktaş Nevzat Demir complex. Andre Schürrle heeft tot medio 2021 een doorlopend contract met Borussia Dortmund en werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Fulham. Peniel Mlapa komt uit voor VVV-Venlo en heeft een goed seizoen achter de rug. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 244
-: 0
R: 1109
Level 5

Schurle zou geweldig zijn. Maar een ding weet ik zeker, ik zie dat ze nu al actief op zoek zijn naar nieuwe spelers wat ik niet had verwacht. Ik hoop dat we minimaal twee ster spelers kunnen lokken en de rest mag gevuld worden met jong Turkse talenten.


+: 2765
-: 0
R: 10600
Level 5

Ik weet niks van die mlapa, maar schurrle wil ik echt niet. Hij is echt overrated. Is zijn snelheid ook echt verloren en heeft gewoon slecht gespeeld bij fulham.+: 18524
-: 0
R: 21314
Level 6

Ne Schurrlesi ya


+: 3281
-: 0
R: 5219
Level 5

Interesse in Schurrle komt door zijn naam. In Turkije zijn ze onderontwikkeld en geilen ze op naam net zoals ze ook op merkkleding geilen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen