Arsenal volgt ontwikkeling Dorukhan Toköz op de voet


dorukhan
Verschillende Engelse media claimen dat Arsenal wekelijks scouts naar wedstrijden van Besiktas en het Turks elftal heeft gestuurd om de aanvallende middenvelder aan het werk te zien.
Dorukhan Toköz zou in de smaak vallen bij de Engelse club, die onder de indruk is van de beweeglijkheid, intelligentie en forsheid van de 21-jarige middenvelder van Besiktas die op alle posities van het middenveld kan spelen.

Inmiddels heeft Besiktas lucht gekregen van de belangstelling voor Dorukhan Toköz. De club reageerde door een prijskaartje van 15 miljoen euro aan de middenvelder te hangen. Het is niet de eerste keer dat Dorukhan Toköz in verband gebracht wordt met een Europese topclub. Ook West Ham United, Napoli, Genoa, Sassuolo en Atletico Madrid zouden het talent in de gaten houden.

Afgelopen week baarde Dorukhan Toköz opzien in het EK-kwalificatie-duel met IJsland door op indrukwekkende wijze de treffer op zijn naam te zetten. Ook tegen Frankrijk wist Dorukhan Toköz Pogba geen ruimte te geven op het middenveld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 676
-: 0
R: 2011
Level 5

Gewoon nog minimaal een jaartje bij ons blijven dan zien we wel verder


+: 4963
-: 0
R: 9480
Level 5

15 is te weinig.+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5

Geloven jullie dit nou zelf? Arsenal, Atletico...? Hoe onrealistisch kan je wezen tv.net. Even realistisch als die Ozan Kabak - Real Madrid geruchten.

Terzijde zie ik hem volgend seizoen wel een transfer maken, maar niet naar een club als Arsenal. Zeker niet. Een Wolfsburg of een Hoffenheim vind ik geloofwaardiger .


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Arsenal niet, maar Atletico is niet heel onrealistisch. Je moet wel de speelwijze van de clubs erbij betrekken, onder Simeone zou hij zich heel goed kunnen ontwikkelen en hij past bij de ploeg. Niet direct voor in de basis, maar hij zal zijn minuten heus wel pakken.


+: 3062
-: 10
R: 8525
Level 5

Welke Engelse media claimen dit?

Dorukhan ontwikkelt zich stormachtig.. Vorig jaar nog in PTT 1.lig en een jaar later basisspeler van Besiktas en Milli takim. Toch lijkt me een overstap nog te vroeg.. Laat m nog een jaar rijpen bij ons, en dan eventueel vertrekken..


Tenzij er een heel goed bod komt natuurlijk..


Na deze 2 interlands is zijn maktwaarde weer een paar mil gestegen denk ik..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Arsenal is de laatste club die hem zou willen, want voetballend is hij niet heel sterk. Maar ik geloof best dat er Italiaanse clubs zijn die interesse hebben, vooral Udinese. Tudor houdt wel van zulke spelers. Ik zie bedragen als 15 miljoen langskomen, maar we moeten reëel blijven. 10-11 is het maximale wat je kunt krijgen op dit moment en voor dat bedrag zou ik hem zeker wegdoen. Met dat geld kan je heel veel. Azubuike en Mehmet Özcan staan op het lijstje, die twee kan je binnenhalen. Bazoer is op een zijspoor belandt bij Wolfsburg, je kan hem voor 2.5-3 miljoen oppikken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen