Belangstelling Besiktas voor VVV-spits Mlapa wordt steeds groter


mlapa
Beşiktaş heeft zich nogmaals gemeld bij VVV-Venlo voor Peniel Mlapa.
Dat meldt de Nederlandse media. De Turkse topclub wil deze aanvaller heel graag binnenhalen. Gezien de Nederlandse club de spits voor 2,5 miljoen euro wil verkopen verwacht men binnenkort een akkoord te bereiken. Vorige week kondigde de club uit Venlo aan dat het de 28-jarige aanvaller uit Togo definitief heeft overgenomen van Dynamo Dresden en heeft een contract tot medio 2022 getekend. 

Peniel Mlapa heeft het afgelopen seizoen heel erg goed gepresteerd bij VVV-Venlo.
De 28-jarige scoorde 15 goals en 3 assists voor de Nederlandse club uit de Eredivisie. Abdullah Avci wou het afgelopen seizoen deze speler ook al naar Basaksehir halen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 676
-: 0
R: 2011
Level 5

Van Venlo naar Besiktas vay beh bizim scoutlar iyimis :o


+: 3062
-: 10
R: 8525
Level 5

Mlapa was ooit een groot talent en geen verkeerde om te hebben in de concurrentie met Burak en Guven. Burak zal toch 1e spits zijn.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Avci zal hem op dezelfde manier als Mehmet Batdal willen gebruiken, maar 2.5 miljoen is niet weinig. Met Burak en Güven in je selectie is Mlapa eigenlijk een luxe.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen