Necip Uysal vertrekt na 10 jaar het nest


senolgunesnecip
Na de komst van trainer Abdullah Avcı is het Necip Uysal tijdperk afgelopen bij Beşiktaş.
De Turkse middenvelder die al 10 jaar voor de Turkse topclub uitkomt, is door Abdullah Avcı op de exitlijst gezet. Althans, dat meldt DHA. Volgens de laatste geruchten heeft Denizlispor een verregaande interesse in de Turkse middenvelder. 

Necip Uysal zit al sinds 2009 in de selectie van Beşiktaş en heeft veel spelers zien komen en gaan, maar brak echter zelf nooit door.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Jaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa :yeah: :yip: :jip: :by:

Abdullah Avci is nu al een held!


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

Waarom dan+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

En waarom zou Necip dat salaris en contract laten liggen? Omdat hij zoveel van de club houdt?


+: 9
-: 0
R: 47
Level 1

Ik vind dat necip moet blijven als een wissel speler, het is waar dat hij geen perfecte speler is maar hij is wel een speler die we tot nu toe bijna in elke positie hebben gebruikt. Ik vond hem vorige seizoen en deze seizoen een van de beste in vallende verdediger/ middenvelder, maar als back was hij redelijk slecht ( op het zelfde niveau als caner) maar als verdediger en of middenvelder was het echt goed voor een invaller, het vond het ook niet erg moet een kaart op tevangen wanneer het nodig was en geeft altijd de volle 100%, wat we niet over elke speler kunnen zeggen.
ik zeg laten we hem houden als invaller en volgen seizoen een respectvolle afscheid geven, mits hij niet goed presteert, zo niet nog een jaar houden.
Btw noem een speler op die we voor elke positie hebben kunnen gebruiken buiten medel op, medel en necip zijn twee identice speler die niet paste in het systeem van senol gunes want zij zijn een speler die je vrij in het midden veld moet laten spelen en dat deed senol niet hij vond dat verdedigers en middenvelders niet mogen bewegen en dat ze op hun posities moeten blijven. (goede voorbeeld is: tosic of medel of necip die naar voren gaan bij een counter om een medespelers meer ruimte te geven en om meer pass mogelijkheden te bezorgen, maar dat liet senol bijna nooit toe en dwong ze bijna altijd terug te keren naar hun positie


+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5

Remco, wat is zo bijzonder aan necip. Het is een tikkende tijdbom.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

@remco:

tovbe estagfurullah+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Necip mag blijven, maar dan wel tegen een salaris van 600-700 duizend, dus de helft van wat hij nu verdient. Dat hij op meerdere posities uit de voeten kan en alles geeft, wil niet zeggen dat het een speler is die je een salaris van 1.4 miljoen euro moet geven. Dat is rond de 9 miljoen TL, ze zijn helemaal gek geworden. De enige reden dat hij nog wat steun krijgt, is omdat hij uit de jeugd komt. Anders zou hij net als Pektemek al gelyncht zijn.


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Hij niet op 1 maar op meerdere posities slecht..

Hij geeft de tegenstander meer zelfvertrouwen

Weg ermee wat blijven


+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Neeeeeeeeeeeeee ee Necip moet blijven :enough: :enough: :enough:


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Het is geen basisspeler maar wel een nuttige speler. Zijn prestaties zijn ook afhankelijk van de trainer die hem opstelt. Als back bv moet je niet veel van hem verwachten. Daarnaast mist hij regelmatig wedstrijd ritme.

Hij zeurt nooit, doet altijd zijn best en komt uit onze jeugd. Daarom moeten we hem eigenlijk behouden. Hij toont zijn waarde ook buiten het veld om.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen