Beşiktaş start in het weekend met de transferperiode


fikretormanbril3
Beşiktaş heeft na het vertrek van Senol Günes Abdullah Avcı aangesteld als hoofdtrainer.
In het weekend zijn alle verloven afgelopen en keren de bestuursleden die verantwoordelijk zijn voor de nieuwe trainers allemaal terug naar Istanbul. Abdullah Avcı gaat een rapport overhandigen aan deze personen waarna de transferperiode officieel gaat starten bij de Turkse topclub. Men wil met een voltallige selectie de kampperiode ingaan. 

Fikret Orman, Serdal Adalı, Umut Güner en Doğan Küçükemre zullen dit seizoen verantwoordelijk zijn bij het binnenhalen van nieuwe spelers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Orman, Adali, Güner, Kücükemre. Andere clubs hebben bijvoorbeeld Overmars en Van der Sar die daarover gaan, maar bij ons zijn het 4 gasten die niks met voetbal te maken hebben, niet uit de voetbalwereld komen en geen verstand hebben van voetbal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen