Besiktas wil Marek Hamsik tijdens de China-tour bekendmaken


hamsik4
De transfergeruchten over Marek Hamsik naar Besiktas worden met de dag groter.
Volgens Goal.com is er een kans dat wij Marek Hamsik het komend seizoen op huurbasis voor Beşiktaş zien spelen. De 31-jarige Slowaakse middenvelder vertrok in februari voor 20 miljoen euro naar Dalian Yifang (China), maar wist daar in 10 wedstrijden 1 goal te scoren. Hij verdient daar 9 miljoen euro per jaar, maar zou niet gelukkig zijn. Daarom heeft zijn zaakwaarnemer hem aangeboden aan Beşiktaş. Marek Hamsik heeft in 2016 twee keer tegen Beşiktaş gespeeld met Napoli en zou behoorlijk onder de indruk zijn geraakt. 

De Slowaakse middenvelder speelde sinds 2007 meer dan vijfhonderd wedstrijden voor Napoli en werd voor 20 miljoen euro overgenomen door de Chinese club Dalian Yifang. De 31-jarige Slowaak onttroonde ruim een jaar geleden Diego Maradona als topscorer aller tijden van Napoli. Hamsik, ook bekend vanwege zijn hanenkam, maakte 121 doelpunten voor de Italiaanse club.  

Marek Hamsik moet samen met Adem Ljajic het middenvelden vormen bij Beşiktaş.

Een opvallend gerucht dat de Chinese media onlangs bekend heeft gemaakt is dat Beşiktaş de transfer van Marek Hamsik tijdens de China-tour wil bekendmaken om zo naamsbekendheid te maken in China. Beşiktaş doet binnenkort mee aan een mini-toernooi in China waarbij hij een aantal wedstrijden gaat spelen tegen Europese topclubs. Verwacht wordt dat Marek Hamsik daar zijn debuut gaat maken voor Beşiktaş.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Gisteren zaten we nog te discussiëren of Lokman Gör van Erzurumspor moest komen of niet, nu hebben ze het over Hamsik. Ik geloof niks meer wat de media roept.


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Joh

Ze willen iedereen weer bezighouden en views genereren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen