Marek Hamsik aangeboden bij Beşiktaş


marekhamsik
Er is een kans dat wij Marek Hamsik het komend seizoen op huurbasis voor Beşiktaş zien spelen.
De 31-jarige Slowaakse middenvelder vertrok in februari voor 20 miljoen euro naar Dalian Yifang (China), maar wist daar in 10 wedstrijden 1 goal te scoren. Hij verdient daar 9 miljoen euro per jaar, maar zou niet gelukkig zijn. Daarom heeft zijn zaakwaarnemer hem aangeboden aan Beşiktaş. Marek Hamsik heeft in 2016 twee keer tegen Beşiktaş gespeeld met Napoli en zou behoorlijk onder de indruk zijn geraakt.

De Slowaakse middenvelder speelde sinds 2007 meer dan vijfhonderd wedstrijden voor Napoli en werd voor 20 miljoen euro overgenomen door de Chinese club Dalian Yifang. De 31-jarige Slowaak onttroonde ruim een jaar geleden Diego Maradona als topscorer aller tijden van Napoli. Hamsik, ook bekend vanwege zijn hanenkam, maakte 121 doelpunten voor de Italiaanse club. 

Marek Hamsik moet samen met Adem Ljajic het middenvelden vormen bij Beşiktaş.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 683
-: 0
R: 2056
Level 5

Geloof er geen zak van


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

als jullie kagawa nie konden halen voor 12 mil hoe wil hamsik dan gaan halen er staat dat hij voor 20 mil is weggegaan van napoli+: 130
-: 0
R: 584
Level 4

Die gast is 4 maanden terug voor 20 miljoen euro gekocht door een Chinese club. Hij verdient 9 miljoen euro per jaar. Hoe haalt TRTSPOR dit als nieuws te melden.


+: 3378
-: 10
R: 9190
Level 5

Zelfs hun verzinsels zijn een verzinsel.. Hoe ze deze onzin durven te schrijven is echt een raadsel.. Die kerel is na 15 jaar Napoli net een paar maanden in China voor een dik salaris, en dan zou hij wel even naar ons komen.. En wij hebben natuurlijk ook echt zo een speler nodig..

Turkse media bah


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

elke media is bah
ze zoeken gewoon een verhaal opeens staat er ronaldo gaat misschien naar kasımpaşa


+: 3378
-: 10
R: 9190
Level 5

Je kan iets verzinnen wat enigszins realistisch is, maar dit? In Tr verzinnen ze belachelijke dingen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen