Beşiktaş wil weer in Italië winkelen


darkolazovic
Fikret Orman en CO zijn officieel begonnen aan de voorbereidingen voor het komend seizoen.
De voorzitter van Beşiktaş wil volgens het nieuws van Duhuliye.com Darko Lazovic overnemen van Genoa. De 28-jarige Serviër speelt op de rechtshalf/rechtsbuiten positie van de Italiaanse club en heeft dit seizoen in 34 wedstrijden 3 goals en 4 assists gemaakt. Gezien zijn contract straks verloopt, is hij interessant voor clubs die geen transfersom willen betalen aan een speler. Darko Lazovic komt al 4 seizoenen uit voor Genoa.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 288
-: 0
R: 1185
Level 5

Doe mij liever buitenlandse spelers dan spelers met een Turkse afkomst. Ik heb niet zoveel vertrouwen in Turkse voetballers. Ze zullen een jaar of twee goed spelen en dan is het over. Dan zullen ze gelijk denken dat ze Eden hazards zijn of Lewandowskis. Denk even goed na, je koopt zoveel Turkse voetballers hopen dat je er een paar goeie uit kan pikken en dan gebeurt het. Motherf*ckers krijgen lange termijn contracten van + 2 mill en dan heb je niet een Necip in je club, maar 3 of 4.


+: 1394
-: 0
R: 3066
Level 5

probleem bij Necip is dat hij altijd slecht is geweest, maar Ozzy en Tolgay zijn wel goed geweest+: 3399
-: 0
R: 9207
Level 5

Lazovic zou een hele goede zijn voor ons..

Veel loopvermogen en snelheid, kan zowel back als flank


+: 1365
-: 0
R: 1726
Level 5
38

Orthodoxe Christenen zijn altijd welkom bij een Orthodoxe club


+: 757
-: 0
R: 1624
Level 5

Yok muslera musluman mq.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen