Transferlijst van Beşiktaş is uitgelekt


bjklogo2019
Volgens het nieuws van BeIN Sports wil trainer Abdullah Avcı de selectie van Beşiktaş met een paar van de onderstaande spelers gaan versterken. 
Transferlijst (Turkse spelers):
Lokman Gör (28) Erzurumspor - Centrale verdediger
Taylan Antalyali (24) Erzurumspor - Centrale middenvelder
Dogan Erdogan (22) Juniors OO - Defensieve middenvelder
Ertac Özbir (29) Yeni Malatyaspor - Keeper
Umut Meras (23) Bursaspor - Linksback
*Ali Adnan (25) Vancouver - Linksback (Geen Turks)
Kerim Alici (21) Altinordu - Rechtsback
Emre Kilinc (24) Sivasspor - Linkshalf
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Topic Fener heeft interesse in Lokman Gor, Tayhan antalyali, Dogan Erdogan, Ertac Ozbir, Umut Meras, Ali adnan, Kerim Alici en Emre Kilinc incomming.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Lokman Gür en Dogan Erdogan halen zou geldverspilling zijn. Dat ze een lager salaris hebben dan bijvoorbeeld Roco en Necip betekent niet dat ze wat te zoeken hebben bij deze club. Anders haal je spelers van dezelfde kwaliteit, maar dan voor een lager bedrag. Economisch kost het je niet zoveel, maar qua kwaliteit ga je geen stap vooruit. Deze twee hadden net zo goed op het lijstje van Gazisehir kunnen staan.

De andere spelers op dit lijstje kun je wel gebruiken voor de breedte. Vooral Kerim Alici is een speler die ik al een lange tijd bij Besiktas wil zien.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen