VVV-Venlo aanvaller Peniel Mlapa mogelijk naar Besiktas


avci
Peniel Mlapa heeft het afgelopen seizoen heel erg goed gepresteerd bij VVV-Venlo.
De 28-jarige scoorde 15 goals en 3 assists voor de Nederlandse club uit de Eredivisie. Elfvoetbal meldt dat Peniel Mlapa het komend seizoen in de Turkse Süper Lig gaat spelen. Besiktas zou interesse hebben getoond in de aanvaller uit Togo. Peniel Mlapa staat tot volgend jaar zomer onder contract bij Dynamo Dresden en voor 800.000 euro is Mlapa definitief in te lijven. VVV-Venlo laat die kans lopen omdat ze het bedrag te hoog vinden, maar voor Besiktas lijkt het wel een koopje. Abdullah Avci wou het afgelopen seizoen deze speler ook al naar Basaksehir halen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 1
-: 0
R: 6
Nieuw

Venlo west :yeah:


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Brace yourselfs, dit zomer ga je berichten zien dat iedereen naar BJK wilt komen .+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ja iedereen van Venlo zeker


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Waarschijnlijk wilt die hem op dezelfde manier gebruiken als Mehmet Batdal, maar je hebt al Burak en Güven in de selectie. Ik heb liever dat ze een doelgerichte winger halen die ook in de spits kan spelen als het moet, Niasse bijvoorbeeld.


+: 18489
-: 0
R: 21232
Level 6

Gomez wilt blijkbaar terug. Gomez op de spits en Burak links, why not.


+: 65
-: 0
R: 297
Level 3

Je kan ook 4-2-2-2 doen.
Kabore-Dorukhan
Oguzhan-Ljajic
Gomez-Burak

Maar ik zal in een andere topic, die morgen wss zal komen, mijn mening over geven over Gomez.+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Gomez is versleten, komt zelfs bij Stuttgart niet in de basis hou toch op..

En Burak op links? :facpal:

Als je onze 2e seizoenshelft ziet weet je dat we niet veel moeten veranderen aan onze speelstijl maar ons moeten versterken op bepaalde plaatsen zoals de flanken..

Burak met daarachter Ljajic werkt goed, Guven moet achter Burak groeien als 2e spits.

Avci zal meer op balbezit willen spelen, Oguzhan krijgt van hem een nieuwe kans. Hopelijk kan hij Visca en Epureanu van Basaksehir binnenhalen


+: 18489
-: 0
R: 21232
Level 6

Gomez is Gomez, bij ons zou hij er alsnog 10-15 inprikken. Burak begon ooit op de flanken, is daarna een spits geworden. Bebek gibi yorum yapmadan önce bi arastir. Hij heeft als linksbuiten 18 wedstrijden, 14 doelpunten en 3 assists gemaakt in zijn carriere. Op rechts heeft hij 42 wedstrijden gespeeld en ongeveer 20 doelpunten gescoord. Hij heeft de kwaliteiten om op de flanken te spelen. Aangezien jij geilt op de statistieken van Quaresma, zou dit ook wat moeten zijn voor jou. Bovendien moet je niet alles in je hoofd ook zo serieus nemen, laat Burak maar zigzag rennen door het veld en de verdedigers gek maken, als je zoals je zegt naar een wedstrijd van BJK bent geweest (in de tweede seizoenshelft) zou je gezien hebben wat voor looplijnen Burak allemaal aflegt. Als je dan nog een linksback hebt zoals Gökhan Gönül (dus opkomend maar verdedigend ook zeer sterk) dan houdt niemand je.

2 ay öncede Dorukhan 6da oynamaz len mq cekiyordun bana, dün onu o pozisyona koymusun kafanda.


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5
+1

Pfff Albatros ben je weer ongesteld jongen wat een reactie..

Ik weet ook wel dat Burak vroeger op de flank speelde maar hij is pas een topper geworden sinds Senol Gunes hem bij Trabzon in de spits heeft gezet. En dan gaan wij hem nu op links zetten? En dan zegt ie tegen mij bebek gibi yorum yapma.. Ik hoop dat je zelf begrijpt hoe dom deze opmerking van je is. Die man is een doelpuntenmachi ne in de spits en scoorde bijna elke wedstrijd sinds de winterstop en is ook weer nr1 spits van Tr en jij komt met Burak op links.. Dit is nog erger dan gerizekali zijn maar ik vergeef je..

En wat Quaresma hier nou weer mee te maken heeft is me een raadsel..

Gomez zou misschien wel scoren maar is vertrokken en nu versleten en zat op de bank bij Stuttgart nee dank je. Liever Burak en Guven.


+: 18489
-: 0
R: 21232
Level 6

Dogan Erdogan, Lokman Gör etc.. waar zijn wij mee bezig? Opzouten met zulke amateurs.

Ik heb liever Alpay en Muhayer dan deze twee nietsnutten hierboven. Ik hoop niet dat we onnodig geld gaan uitgeven aan hen.+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5

Tot nu toe zijn we gelinkt met veel oude en “shit” voetballers. Daarnaast veel ex spelers worden met ons gelinkt. En nu pas las ik ergens dat we een persoonlijke overeenstemming hebben met kerim alici van altinordu. Dit is pas eindelijk een fatsoenlijke speler waarmee we gelinkt worden. Deze jongen kan de volgende RA van ons zijn voor jaren als die komt!

Ps: bayraminiz kütlu olsun!


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Wat moeten we hier nou weer mee..

Burak / Guven en eventueel Umut Nayir als pinchhitter. Larin verhuren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen