'Italiaanse clubs in de rij voor Oğuzhan Özyakup'


ogzi
Genoa en Empoli willen Oğuzhan Özyakup wegkapen bij Besiktas. De aanvallende middenvelder maakt een telleurstellend seizoen mee met de Turkse topclub.

Zijn goede spel was vorige seizoen in Engeland opgevallen en volgens Engelse media had Everton interesse om de middenvelder aan de selectie toe te voegen. Everton zou ongeveer 15 miljoen euro over hebben voor de in Nederland geboren Turk.

Naast Everton wou Newcastle United ook de Turkse international overnemen van Besiktas. Besiktas had vorige seizoen biedingen boven de tien miljoen euro, maar wegens een slecht seizoen in 2018/2019 willen clubs als Genoa en Empoli niet meer dan 5 miljoen euro betalen voor Oguzhan.

In 2012 liet Arsenal de technisch begaafde middenvelder nog voor zo'n half miljoen euro naar Besiktas vertrekken. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 18522
-: 0
R: 21310
Level 6

Abdullah Avci wilt Oguzhan bij het team behouden, voor 5 miljoen moet je hem ook zeker niet verkopen.


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Oğuzhan Özyakup is een goede voetballer voor de Eredivisie, maar voor Turkije komt hij fysiek te kort. In Italië kan hij helemaal niet spelen.+: 115
-: 0
R: 568
Level 4

Oguzhan gaat zijn vriendin echt niet in Turkije achterlaten en naar Italië vertrekken.


+: 226
-: 0
R: 636
Level 4

Dat is zijn zus :facpal:


+: 70
-: 0
R: 305
Level 3

Oguzhan heeft een relatie met Melisa Asli Pamuk


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Kijken of Avci hem aan de praat krijgt..+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Als deze jonge bij bjk weg gaat kan die groeien , hij staat stil eerste jaren waren goed voor ze ontwikkeling maar ze verneuken hem nu daar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen