Abdullah Avcı: “In mijn jeugd bracht ik veel tijd door in het İnönü stadion”


avci4
Abdullah Avcı, de kersverse trainer van Beşiktaş heeft zaterdag de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Beşiktaş TV.
“Het is niet gemakkelijk om de trainer van Beşiktaş te worden. Het is geweldig om deze ervaring te mogen meemaken. In mijn jeugd bracht ik veel tijd door in het İnönü stadion. Wij keken vaak wedstrijden op het beleştepe. Ik hoop dat wij samen met de Beşiktaş supporters grote successen gaan boeken. In 2012 verbleef ik met het Turks elftal op dit complex. Sindsdien is er veel veranderd. Ik ga Senol Günes ook bezoeken om bepaalde dingen uit te wisselen. Mensen hebben mij goed verwelkomd.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1859
-: 0
R: 2429
Level 5

Ik wist niet dat Avci een Besiktas supporter was, ik dacht echt dat hij voor Galatasaray was.


+: 18489
-: 0
R: 21232
Level 6
+1

Ik wist niet dat ze op de basisschool begrijpend lezen oversloegen.+: 490
-: 0
R: 1775
Level 5

Jajajaa allemaal onzin incoming blablabla


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Kampioenschap van Gs meemaken als trainer van Bjk kan er ook wel bij nr1: :gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen