Officieel: Orman ontkent interesse in Arda Turan en Visca


afmoiz
Arda Turan en Edin Visac worden de afgelopen tijd in verband gebracht met een overstap naar Besiktas, waarbij de Turkse topclub bereid zou zijn aan de afkoopclausule van Edin Visca te voldoen. Voorzitter van Besiktas spreekt de berichtgeving zaterdag tegen.

“Edin Visca is een fantastische speler, maar we hebben geen interesse. Hij is een speler van Medipol Basaksehir en dat zal hij ook lange tijd blijven. Basaksehir heeft verwachtingen van Visca en die verwachtingen kunnen wij niet waarmaken.

Abdullah Avci is pas onze trainer geworden en er wordt gelijk als beschreven dat Arda en Visca naar ons komen. Nogmaals, wij hebben ook geen interesse in Arda Turan”, aldus Orman.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 746
-: 0
R: 1405
Level 5
+1

Hoef geen crimineel in Mn team. Anders was ik wel gsli geworden. Visca mag komen


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

die komt waarschijnlijk toch nie want die gaat al bijna naar fener+: 18531
-: 0
R: 21361
Level 6

Olm butun dunya Fenere gidiyor zaten


+: 5057
-: 0
R: 9784
Level 5

Opdonderen met mafia Arda Turan. Visca is wel welkom.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen