Voorzitter Beşiktaş: “Abdullah Avci? Er is op dit moment nog niets concreets”


fikretorman3
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Iedereen heeft hoge verwachtingen, iedereen kent trainer Abdullah, we mogen hem ook heel graag en hij is ook een goede vriend van mij. Ik vind hem ook heel goed. Wil ik dat hij de trainer van Beşiktaş wordt? Ja, maar de gesprekken zijn nog gaande. Er zijn ook andere kandidaten. Wij hebben geen haast om een trainer gelijk vast te leggen. Er is op dit moment nog niets concreets. Wij praten over een 3-jarig contract. Er kunnen ook nog opties worden toegevoegd. Ons termijn loopt ook 3 jaar lang door. Voor de Suikerfeest zal het wel bekend worden. OF hij spelers met zich meebrengt? Dat is onzin. De trainer zelf is nog niet gekomen, hoe kan hij dan 2 spelers met zich meebrengen? Dat is nog allemaal te vroeg.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1389
-: 10
R: 3057
Level 5
+1

Avci: ga je de spelers op tijd betalen?

Fiko: bakariz

Avci: krijg ik de spelers die ik wil?

Fiko: we hebben toch al spelers?

Avci: hoeveel krijg ik?

Fiko: parayi napacan?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als we de transfers op tijd rond hebben, geef ik ons nog een kans komend seizoen. En Orman blijft volhouden dat ze geen haast hebben. Je moet iets van 6-7 spelers halen waarvan 5 direct voor de basis, en je moet heel wat overbodige spelers proberen te slijten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen