Bijna officieel: Abdullah Avcı nieuwe trainer van Beşiktaş


avcibjk2
Het bestuur van Beşiktaş heeft bijna een akkoord bereikt met Abdullah Avcı.
Na het vertrek van Şenol Güneş was de Turkse topclub al een tijd op zoek naar een waardige opvolger. Duhuliye.com meldt dat de gesprekken tussen Abdullah Avcı en Beşiktaş goed zijn verlopen en dat de transfer binnenkort aan de KAP aandelenmarkt gemeld zal worden. Başakşehir heeft een goedkeuring gegeven dat Abdullah Avcı mag vertrekken. Abdullah Avcı is met de laatste details bezig met het bestuur van Beşiktaş.

Update:
Beşiktaş heeft op alle vlakken een akkoord bereikt met Abdullah Avcı. Verwacht wordt dat de transfer binnen enkele uren aan de KAP aandelenmarkt wordt gemeld.

Update:
Er gaan berichten rond dat Abdullah Avci een 2+1 jarig contract heeft getekend waarbij hij een jaarsalaris van 12 miljoen TL zal ontvangen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Welk is gunstiger avci of buruk?
Avci speelt afwachtend buruk aanvallend
Ik had liever buruk
Jammer
Ik ben benieuwd wat avci kan neerzetten en of tffmhk ook avci kampioen zullen maken


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Ik persoonlijk wilde hem ook, maar jah.

Ik hoop alleen dat ze avci gewoon gaan steunen in de transfermarkt! Hele verdediging moet veranderd worden samen met de flankspelers.+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Murat ozen heeft het gewoon zelfs bevestigd. We kunnen dit zelfs als officieel zien.

En nu is ook bevestigd dat ljajic gekocht is! This is a good day.


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Hırsız Burak - Adamsın Burak!

Yere Yatsana Abdullah Avcı - Hocaaam

ULAN BEJEKE TARAFTARI ULAAAN


+: 12
-: 0
R: 35
Level 1

Is hij wel de juiste kandidaat voor BJK? Heeft het kampioenschap verspeelt met 8 punten voorsprong. Kan duidelijk de druk niet aan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen