“Ik hoop dat Abdullah Avcı naar Beşiktaş gaat”


erdaltorunlaroglu
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover duhuliye.com.
“Ik hoop dat ze de geschikte trainer vinden. Ze hebben vast plannen. Abdullah Avcı is een trainer die Turkije kent en is tevens een goede trainer. Ik hoop dat Abdullah Avcı naar Beşiktaş komt. Ze zijn wel een beetje te laat. Dat Senol Günes zou vertrekken was al maanden geleden bekend. Fikret Orman heeft wel een smoes, namelijk de verkiezingen. Elke dag dat het bestuur nu wacht, gaat ten koste van Beşiktaş. Ik ken het budget niet, maar Beşiktaş heeft geen andere keuze dan bepaalde spelers te verkopen en zich te wenden op jongen talentvolle spelers. Beşiktaş heeft oude spelers en ze moeten de leeftijd gemiddelde omlaag trekken. Ik denk niet dat ze veel nieuwe spelers gaan halen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Gaat ie ook.. :bjk:


+: 65
-: 0
R: 297
Level 3

Ik heb het hele artikel gelezen op duhuliye. Jammer dat hij is vertrokken. Hij kon ons met ANC naar een hoger niveau tillen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen