Vicevoorzitter Beşiktaş: “Binnen 3-4 dagen zal het wel bekend worden”


ahmeturkmezgil
Ahmet Ürkmezgil, de vicevoorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Abdullah Avcı is een hele oude vriend van mij. Wij praten 2-3 keer per week. Hij staat op het punt om een nieuw besluit te nemen. Mijn mening over Abdullah Avcı is bekend, maar hij moet nog met Göksel Gümüşdağ praten. Nadat dat is gebeurd, kunnen we binnen 3-4 dagen met hem om tafel. De gesprekken die ik zelf met Abdullah Avcı voer zijn persoonlijke gesprekken. Nadat hij met de voorzitter van Başakşehir heeft gesproken, kunnen we officieel om bepaalde zaken praten. Binnen 3-4 dagen zal het wel bekend worden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Seizoen is klaar en wij wachten nog op de nieuwe coach.. Dat kan maar 1 ding betekenen: Abdullah Avci


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Dat kan maar 1 ding betekenen : Amateur.+: 1051
-: 0
R: 2135
Level 5

kanser olmaya hazirmisiniz gencler? Adam 1 gol attiktan sonra full defans en alleen proberen te counteren. Hier heb ik dus absoluut geen zin in. Haal gwn sergen yalcin!


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Onzin wat je zegt hij beheerst meerdere speelstijlen en speelt altijd 4-2-3-1 zoals wij al jaren spelen.

Bence en iyi tercih

Is gretig, beheerst tactiek en positiespel en presteert zonder publiek en camia al zo goed laat staan wat hij kan doen bij Besiktas met ons stadion en aanhang.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen