“Wanneer Beşiktaş ter sprake is, is geld voor mij geen probleem”


cenkburak
Beşiktaş wil Cenk Tosun heel graag huren van Everton.
De Turkse aanvaller vertrok eerder voor 23 miljoen euro naar de Engelse club, maar er gaan berichten rond dat hij weer voor Beşiktaş wil spelen. De 27-jarige aanvaller kreeg destijds 1,6 miljoen euro van Beşiktaş, maar bij Everton krijgt hij 7 miljoen euro per jaar. “Wanneer Beşiktaş ter sprake is, is geld voor mij geen probleem. Als jullie maar Everton kunnen overtuigen, dan vind ik het goed.”, aldus Cenk Tosun.

Cenk Tosun is namelijk bereid om voor 2,5 miljoen euro per jaar voor Beşiktaş te spelen. Dat bedrag krijgt Burak Yılmaz namelijk ook. De onderhandelingen tussen Beşiktaş en Everton zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Natuurlijk is hij altijd welkom maar ik zou nog in Europa blijven ipv terug te keren naar deze corrupte competitie..

Hopelijk gaat hij naar een Spanje of Italie waar hij meer tot zijn recht zou komen, Duitsland zou ook mooi zijn.. Alleen zijn salaris is dan een struikelblok..


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Met alle respect is Burak Yilmaz toch wat beter dan deze bankzitter.

Cenk Tosun kan Spanje niet aan, een Enes Ünal is zelfs beter dan deze cöp.

Laat hem maar lekker terugkeren naar Besiktas,+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5
+1

Cenk is beter dan cagne en mitroglu


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

everton komt uit engeland hoor nie uit spanje


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

lm ik zag de begin reactie nie


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
+1
T32

tamam corrupt, iedereen weet het iedereen ziet het. Ama Cenk in vorm en Burak erbij straks in de EL zien knallen bi acayip olur.+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5
+1

Dat is waar T32

en 38, Cenk Tosun cop noemen ben je de grootste de-biel ooit.

Die jongen is een voorbeeld voor iedere Turkse speler, effendi, hard werken en nooit zeuren. Heeft zich achter spitsen als Ba en Gomez ontwikkeld tot nr1 spits van Turkije, en zowel in de nationale ploeg als bij Besiktas internationaal veel gescoord zelfs in de CL.

Praat niet met je vieze karakter maar denk na voor je iets typt..


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Bij BJK had hij synergie met het team, vooral met Babel. Helaas heeft hij dat niet bij Everton, maar dat wil niet zeggen dat hij geen goede speler is.

Ik gun hem van harte succes in Europa, maar bij Everton gaat het helaas niet lukken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen