Abdullah Avcı voor het laatst op gesprek met Göksel Gümüşdağ


avci
Bij Beşiktaş zijn alle ogen gericht op de komst van een nieuwe trainer.
Şenol Güneş is vertrokken en verwacht wordt dat Abdullah Avcı de nieuwe trainer zal gaan worden. Volgens het nieuws van Duhuliye.com gaat Abdullah Avcı vandaag een laatste gesprek voeren met Göksel Gümüşdağ, de voorzitter van Başakşehir. Gezien Abdullah Avcı nog een doorlopend contract heeft, gaat Abdullah Avcı vriendelijk verzoeken om het contract te ontbinden. Morgen zal Abdullah Avcı weer een gesprek voeren met Beşiktaş om de laatste details te bespreken. 

Abdullah Avcı gaat dan een presentatie houden met zijn wensen en zijn plannen voor Beşiktaş.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Ik denk dat dit zo goed als rond is..

Avci wil graag naar Bjk.. We hebben gezien wat hij al zonder camia en fans kan bereiken bij Basaksehir, laat staan wat hij kan doen met Vodafone Park en Besiktas camia als troef..

Insallah gelir..


+: 129
-: 10
R: 494
Level 3
+1

Hij zal bij bjk veel beter presteren dan bij een clubje als basak zonder fans en heel klein camia .+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5
+1

Deze reactie is gewoon de tweede alinea van bjk1903kartal


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Hahaha ne kopyaliyon len

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen