Reorganisatie binnenkort van start bij Beşiktaş


fikretorman67
De komende tijd zal er weer een grote reorganisatie plaatsvinden bij Beşiktaş.
Ondanks dat Beşiktaş de afgelopen 2 jaar 120 miljoen euro heeft uitgegeven aan de voetbalafdeling, is de Turkse topclub op de 3de en 4de plaats geëindigd in de Süper Lig. Verwacht wordt dat het budget nu wordt verlaagd naar 35 miljoen euro. Wat gaat er de komende tijd allemaal gebeuren?
Budget wordt verlaagd van 120 miljoen euro naar 35 miljoen euro.
Afscheid Şenol Güneş
Afscheid van Gökhan Töre, Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Kagawa en Adriano (10,2 miljoen euro salaris)
Binnenhalen nieuwe trainer: Abdullah Avcı (3 jarig contract voor 1,5 miljoen euro per jaar)
Adem Ljajic vastleggen voor 4 jaar. (6,5 miljoen euro transfersom, 30/35 termijnen)
7 nieuwe spelers vastleggen:
o Rechtsback
o Linksback
o 2 centrale verdedigers
o Reserve aanvaller
o Rechtsbuiten
o Linksbuiten
Quaresma, Lens, Larin, Roco, Orkan Çınar en Mirin worden verkocht
Karius blijft nog een seizoen
Indien gewenst, reserve keeper
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 65
-: 0
R: 297
Level 3
+1

Dit klinkt allemaal te mooi om waar te zijn helaas.


+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Ik geloof hier geen zak van.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

De totale spelersuitgaven liggen nu op iets van 45-50 miljoen euro volgens mij. Dat is inclusief salarissen, premies, imagorechten en al die andere onzin. Alleen aan salarissen betalen we al rond de 36-37 miljoen, dus dat moet echt omlaag.

Tore, Tolga, Pektemek, Adriano en Kagawa hebben een netto salaris van 7.8 miljoen. Dus daar ben je van af, dan kom je op rond de 30 miljoen uit. Roco, Lens, Larin, Quaresma, Medel pakken in totaal 9,65 miljoen. Ik denk niet dat ze van al deze spelers af kunnen komen, maar als je op zijn minst 6 miljoen aan salarissen wegdoet, vind ik het al goed.

Een reserveaanvalle r is helemaal niet nodig op dit moment. We hebben Burak, en Guven is zijn alternatief. Daarachter kun je Umut Nayir gebruiken als 3e spits, Oguzhan Akgun zal waarschijnlijk eerst wat wedstrijden spelen bij de U21. Mirin kan ook blijven als 3e verdediger, we hebben wel een sterkere partner voor Vida nodig.


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Atinc Nukan is einde contract bij Leipzig, ik ben 99% zeker dat hij terug naar Bjk komt. Met een snelle en ervaren Vida naast hem is dat geen verkeerde optie.. Altijd beter dan die kl... Necip


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik laat liever Alpay spelen dan Atinc.


+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Rechtsback linksback linksbuiten linksbenig stopper libero deze 5 hebben we dringend nodig zonder trainer af te wachten dit kan makkelijk goedkoop door transfervrij afkopen middenmotors (termijn) en huren liefst ze moeten niet blijven wachten sivas heeft er al 2 transfervrij Italië 2 transverfrij Duitsland Frankrijk België
Aflopend en 1 jarig contracten verhuren
Trouwens lens&dorukhan kunnen ook op rechtsback maar sg heeft dit niet geprobeerd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen