Besiktas eindigt het seizoen op de derde plaats na zege op Kasimpasa


guvenyalcin
Besiktas eindigt het seizoen op de derde plaats in de Turkse Süper Lig na een 3-2 overwinning tegen Kasimpasa.
Toptalent Güven Yalcin was de gevierde man bij Besiktas. De 20-jarige aanvaller scoorde alweer zijn tweede hattrick van het seizoen. In 23 wedstrijden wist Güven Yalcin 8 goals en 4 assists te maken. De tegentreffers kwamen van Haris Hajradinovic en Bengali Fode Koita. Besiktas moest de blessuretijd verder afmaken met tien man, want Jeremain Lens kreeg binnen 1 minuut twee gele kaarten en moest uiteindelijk na een rode kaart het veld verlaten. Door de zege eindigt Besiktas dit seizoen op de derde plaats met 65 punten uit 34 wedstrijden. Kasimpasa staat met 39 punten op de 14de plaats.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 5738
-: 0
R: 9108
Level 5

Yikes, slechter dan Fenerbahce doen tegen Kasimpasa


+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6
+2

Fenerbahce dit, Fenerbahce dat.+: 5738
-: 0
R: 9108
Level 5

Aglama hemen


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5

Jij was zelf degene die zei dat GS/bjklilar teveel met fb bemoeien maar nu doe je het zelf


+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6

Lens, Quaresma, Larin, Necip, Pektemek, Caner, Adriano, Medel, Mirin, Töre, Tolga

Deze namen mogen allemaal vertrekken. Allemaal BJK onwaardig of zijn over hun top heen.

De linksbackpositi e zou mooi opgevuld kunnen worden met Aziz Behich, die zijn we nu mooi kwijt aan Başak. Dan maar hopen op Duhan Aksu.

Voor op het middenveld wou ik Mensah graag, maar die lijkt naar Kayseri te gaan, dan maar hopen op de transfervrije Kabore.

Oh en ik heb gelezen dat Bilic op de tribunes zat, ik hoop niet dat ze plannen hebben met die nietsnut. Dan heb ik nog liever Lucescu aq.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Karius, GG, Vida, Caner, Atiba, Oguzhan, Ljajic, Muhayer, Dorukhan, Güven, Burak. Deze 11 moeten blijven.

Tolga, Pektemek, Adriano, Necip, Roco, Töre, Q7, Larin, Aras, Umut Nayir. Deze moeten allemaal weg.

Medel, Mirin, Lens. Voor deze 3 moeten we afwachten wat de nieuwe trainer van plan is. Maar ik vind het niet erg als ze ook verkocht worden.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Denk je echt dat ons bestuur 2 rechtsbacks gaat aantrekken? GG heeft nog een contract tot 2020, hij kan ons nog minimaal 20 goede wedstrijden geven. Hij zal niet alles kunnen spelen, daarom haal je ook een andere rechtsback.


+: 74
-: 0
R: 308
Level 3

Ik ben het volledig eens met je. Wou wel zeggen dat Bachirou ofso van Malmö ook geen slechte is. Hij of Kabore, daar kan ik mee leven.


+: 39
-: 0
R: 125
Level 3
+1

wat maakt het uit of we het beter of slechter hebben gedaan dan fenerbahce tegen kasimpasa. Feit is we spelen tenminste in Europa, jullie mss niet. En besiktas staat deze seizoen hoger dan fenerbahce.

Ps: al hebben we de gea in de goal, slikken we nog altijd veel goals binnen. Van achter trekt besiktas op niks. Dringend paar nieuwe verdedigers nodig.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5
+1

Tolga, pektemek, adriano en tore hun contracten eindigen dit seizoen. Ik zou ook geen enkele contract verlengen van deze spelers. Kagawa gaat ook terug naar dortmund.

Spelers die MOETEN vertrekken:
- Quaresma
- Lens
- Larin
- Aras
- Roco
- Mirin

TRANSFERS die wij nodig hebben:
1 LA
1 RA
1 CV
1 middenvelder
2 flankspelers

Dit zijn allemaal nieuwe spelers die in de basis moeten staan! De enige positie waarbij we adem ruimte hebben is onze middenveld in mijn ogen. We hebben nood aan een compleet nieuwe achterlinie en flankspelers.+: 74
-: 0
R: 308
Level 3
+1

Ik zou Mirin houden als 3de cv en Medel verkopen. Medel verdient 2,3M en hij past niet echt in ons elftal.
Liefst zie ik Marcelo, Kabore/Bachirou op cv en cvm.
Voor RA en LA heb ik geen flauw idee. Op de flank heb ik liefst 2 spelers die complementair zijn. Cenk en een snelle rechtsbuiten die een actie kan maken. Visca of Boyd van Ankaragücü.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Als er een redelijk goede bod komt zou ik medel ook verkopen.

Ik vind alpay echt niet minder dan mirin en roco. Ik zou gewoon beide wegdoen. Aahh marcelo zou perfect zijn, maar lyon zal hem nooit wegdoen. Ik zou eerder gaan voor zanka van huddersfield of de Zweedse CV bij leeds. Ze hebben allebei ongeveer dezelfde eigenschappen als die van marcelo.

Als onze bestuur niet zat te slapen, dan konden we misschien wel een zeer goede LA hebben. Benito en mohammadi waren allebei 2 transfervrij LA’s die een zeer goed seizoen achter de rug hadden. Benito deed goede dingen in de CL met young boyz. Die gaat naar bordeaux en mohammadi gaat ook ergens naartoe.

Visca zou de ideale optie zijn.... maar het is echt moeilijk om hem te overtuigen momenteel.


+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6

Marcelo kan wel komen, maar hij is rechtsbenig en ik vind dat onze verdediging er het beste stond toen we een linksbenige CV op LCV hadden (Tosic). Zowel Vida als Marcelo zijn rechtsbenig, dat is onhandig achterin. Graag zie ik een CV die of zijn linkerbeen heel goed kan gebruiken, of gewoon echt links is. Genoeg talenten in Turkije en in het buitenland die je voor een spotprijs kunt oppikken en zo basis kan laten starten. Aan Mirin en vooral Roco heb je niets.

Visca overtuigen is trouwens het probleem niet, vooral niet als Avci straks naar BJK komt. Maar zijn transferbedrag zal niet onder de 7,5 miljoen euro liggen, dat is het probleem.. maar zoals er al wordt gezegd, Tyler Boyd van Ankaragücü zeg ik ook geen nee tegen, die is door hen gehuurd van Guimaraes, Quaresma’yi yanina verip alalim onu aq.


+: 74
-: 0
R: 308
Level 3

Alpay moet 4de cv worden en volgend seizoen zijn minuten maken in de beker en tegen de kleinere ploegen.

Ik denk dat Visca overtuigen wel lukt, zeker als Avci komt. Hij is inmiddels al 29 en zal beseffen dat bij Basaksehir niks meer te halen valt.

Hoe zou het zitten met Juan Jesus? Die linksbenige van Roma? Ik geloof dat hij haalbaar is.


+: 2803
-: 0
R: 10673
Level 5

Dat is ook het probleem. Zie je fiko zoveel geld uitgeven...

Juan jesus zou inderdaad een goede optie zijn. Heeft ook nog 1 jaar op zijn contract.+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Direct EL, geen kwalificatie in juli en rustig voorbereiden op het nieuwe seizoen
Hopelijk kunnen we naast Guven en Dorukhan weer een aantal spelers laten doorbreken.

Ik zag gisteren Necip weer met aanvoerdersband rondlopen, een lachertje..

Hopelijk wordt Avci de nieuwe coach, de ideale man om een nieuw team op te bouwen.

Adriano, Pektemek en Tore zijn einde contract dus die gaan al weg. Daarnaast moeten we Q7 afzwaaien, het is mooi geweest.

En Lens, Caner, Roco,en Aras mogen ze van mij meteen dumpen..

Larin en Orkan verhuren, al verwacht ik van beiden niks.

Ljajic en Karius blijven, Kagawa denk ik niet. En Vida zal bij een goed bod verkocht worden maar ik verwacht dat hij nog blijft, zet een goede opbouwer naast hem en je hebt een topduo. Mirin is goed als back up maar geen basisspeler. Atiba ook back up als het nodig is maar die man is 36, hij kan niet alles meer spelen.

Karius - Aankoop/Gonul, Vida, Aankoop, Aankoop - Aankoop, Dorukhan - Aankoop, Ljajic, Aankoop - Burak/Guven


Als je dit zo ziet is er veel werk aan de winkel.. Kampioenschap moeten we niet naar kijken want die wordt toch niet beslist op het veld..


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Senol hoca heeft een mooi afscheid gekregen en dat verdient hij..

Hij heeft ook veel fouten gemaakt en vreemde beslissingen genomen maar als je achteraf kijkt en ziet dat hij elk jaar zijn beste spelers moest vervangen en praktisch weer opnieuw moest beginnen kan je alleen maar tevreden zijn..

2x kampioen, alle Turkse records verbroken in de CL groepsfase en Europees laten zien dat we met ons eigen spel gelijkwaardig waren aan clubs als Spurs, Sporting, Benfica, Napoli, Porto, Monaco etc. en daarnaast ook hele goede derby statistieken.

Beste coach sinds Gordon Milne


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Quaresma heeft ook de afscheid gekregen die hij verdient. Gewisseld door zijn trainer na 55 minuten vanwege zijn slechte spel en uitgefloten door de supporters terwijl hij niet eens de hand schudde van de trainer die hem jarenlang heeft beschermd en direct door liep naar de kleedkamers. Kon niet beter.

Spurs was met Bilic.


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Ach komt ie weer

Hij was na de wedstrijd gewoon met alle spelers mee aan het werken aan afscheid van Senol Gunes.

In tegenstelling tot anderen heeft Quaresma altijd alles gegeven voor Besiktas en getraind als een beest, ook al zit er een steekje los. Tijd om afscheid te nemen want hij is een handrem geworden..

Maar hoe sommigen hier tekeer gaan tegen hem gaat nergens over.. We hebben zijn vervanger, jullie held Lens, ook gezien man man man..

In tegenstelling tot Quaresma heeft hij nooit iets gepresteerd, is dikker en langzamer geworden en oogt hij total ongeinteresseerd.


Beiden mogen weg+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Lens heeft een rode kaart gepakt zodat Kasimpasa niet scoorde en we het seizoen niet in juli hoeven te openen. Quaresma heeft gisteren alleen maar balverlies geleden. Zoals ik al vaker zei, Lens bakt er ook weinig van maar zijn aanwezigheid heeft geen negatief effect op de ploeg. Die van Quaresma wel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen