Tweede gesprek op de planning tussen Abdullah Avcı en Beşiktaş


avci
De kans dat Abdullah Avcı naar Beşiktaş vertrekt wordt met de dag groter.
De trainer van Başakşehir had de afgelopen dagen al een gesprek gevoerd met de Turkse topclub en volgens Duhuliye.com gaat het bestuur van Beşiktaş voor de tweede keer om tafel. Het gesprek zal volgens het bericht zaterdag plaatsvinden. De details van het contract zullen dan worden besproken.
Verwacht wordt dat Beşiktaş Abdullah Avcı volgende week officieel gaat presenteren als opvolger van Senol Günes.
22 mei 2019
Na het vertrek van Şenol Güneş is het bestuur van Beşiktaş volop bezig om een nieuwe trainer te vinden. Volgens Duhuliye.com gaat het bestuur van Beşiktaş als eerste, deze week om tafel met Abdullah Avcı. Abdullah Avcı staat namelijk op de eerste plaats van de transferlijst van Beşiktaş om trainer Şenol Güneş op te volgen. Na het gesprek met Abdullah Avcı zal het bestuur ook met de overige kandidaten een gesprek voeren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 37
-: 0
R: 123
Level 3

jullie trainer is geen loser ofwat, die spelers gaat aanvallen als een klein kind. Daarom is die agressieve nooit succesvol geworden in europa, alleen maar in Turkije.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen