Beşiktaş wil zich versterken met Darko Lazovic


darkolazovic
Fikret Orman en CO zijn officieel begonnen aan de voorbereidingen voor het komend seizoen.
De voorzitter van Beşiktaş wil volgens het nieuws van Duhuliye.com Darko Lazovic overnemen van Genoa. De 28-jarige Serviër speelt op de rechtshalf/rechtsbuiten positie van de Italiaanse club en heeft dit seizoen in 34 wedstrijden 3 goals en 4 assists gemaakt. Gezien zijn contract straks verloopt, is hij interessant voor clubs die geen transfersom willen betalen aan een speler. Darko Lazovic komt al 4 seizoenen uit voor Genoa.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Meer dan 100 wedstrijden in de Serie A, transfervrij. Van wat ik heb gezien is het een onvermoeibare speler, misschien kan Avci hem omtoveren tot een rechtsback. Zulke spelers heb je zeker nodig, dus hij mag komen.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hele goeie speler zou egt een versterking zijn als ze die kunnen halen+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

H09 sen özürlümüsün?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen